Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Vacanța” te duce în Franța. La DISNEYLAND. Oferte de prețuri pentru o aventură pe tărâmul fantastic al poveștilor

Publicat

Se spune că fiecare dintre noi avem colțul nostru de suflet, în care încă ne simțim copii. Chiar dacă nu mai suntem sau nu mai avem timp să fim copii, nimic nu ne împiedică să visăm la o lume a basmelor sau, de ce nu, să o vizităm… la propriu. Și ce alt loc mai potrivit pentru a ne transpune, măcar pentru o zi, în pielea prințeselor sau a piraților, pentru a explora cosmosul sau junglele exotice ori a căuta comori sub apă, decât „regatul magic” Disneyland?

Dacă de când te știi ți-ai dorit să faci cunoștință cu personajele preferate din povești, dacă ți-e dor de copilărie și de ideea că totul este posibil, atunci când crezi cu adevărat, tot ce îți rămâne de făcut este să te „înarmezi” cu un bilet de la „Vacanța”- Agenție de turism din Alba Iulia cu sediul în Alba Mall, care, împreună cu Alba24.ro, îți propune o selecție de pachete turistice pe „tărâmul fantastic”, de la trei mari tour-operatori din țară.

Oricine a ales ca destinație complexul Disneyland Resort Paris trebuie să știe că aici poate vizita unele dintre cele mai mari parcuri de distracție din lume. Unul dintre acestea poate fi Disneyland Park, unde, pe lângă feeria atracțiilor și a personajelor Disney, puteți asista, alături de copii sau prieteni, la o mulțime de spectacole și parade de vis.

De vreți însă să descoperiți lumea fermecată a cinematografiei și a televiziunii, Walt Disney Studios este locația cea mai potrivită, iar dacă doriți să luați o pauză de la distracție și să vă delectați cu o sesiune bună de shopping ori să luați masa în localuri inedite, Disney Village își așteaptă vizitatorii odată cu lăsarea serii. Oricum, oricare dintre cele opt teme ale parcului de distracții de la Disney (Main Street, U.S.A., Tomorrowland, Fantasyland, Mickey’s Toontown, Frontierland, Critter Country, New Orleans Square and Adventureland) v-ar trage cu ochiul, alegerea nu va fi una pe care să o regretați.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru cazare, pentru că agenția „Vacanța” s-a gândit la toate! Tocmai de aceea, vă propune cel mai mare și mai apropiat hotel al resortului, Hotel Disneyland, care se află la doar 3 minute distanță față de parcurile de distracție. Hotelul de 4 stele este decorat în stil victorian și este cuprins de atmosfera anilor 1880. Camerele sunt dotate cu baie, telefon, televizor, aer condiționat, minibar, seif și uscător de păr. Pentru cei care preferă luxul și camerele foarte spațioase, există camere de tip family, suite sau camere Castle Club.

Citește și Mini-vacanța de 1 Mai: Cu mai puțin de 200 de euro, „cumperi” amintiri frumoase în Turcia, Grecia, Bulgaria sau pe litoralul românesc

Sejururile de la 1 la 4 nopți, prenotate până la data de 1 aprilie, au prețuri cuprinse între 469 și 2318 euro/ persoană, în funcție de perioada lunii în care alegeți să mergeți. Iar dacă luați și copiii cu voi trebuie să știți că pentru cei cu vârsta de până la 7 ani se acordă gratuitate.

Poate vi se par un pic piperate prețurile, dar dacă vă gândiți că s-ar putea să nu ajungeți decât o dată în viață la Disneyland și că tarifele includ cazarea, micul dejun, biletele de intrare în parcurile de distracții în fiecare zi a sejurului, transferul de la hotel la parc și taxele locale, biletul merită toți banii. Mai ales că „personalul e drăguț, iar totul în jur este magic”, după cum mărturisește un fost turist, pe site-ul Trip Advisor. Dacă încă nu v-ați convins de cea mai bună alegere, poate seria de laude precum „un hotel de 4 stele, la cele mai înalte standarde”, „fabulos”, „dacă nu vedeți magia…nu mergeți” sau „absolut fantastic”, a clienților impresionați, v-ar putea convinge.

De aceleași servicii puteți avea parte și dacă alegeți Hotelul „New York”, un zgârie-nori de 4 stele, care îți taie respirația cu luminile și atmosfera orașului care nu doarme niciodată. Construit în stilul art-deco al anilor ’30, aici puteţi descoperi energia și agitația specifice Manhattan-ului, pentru prețuri ce pornesc de la 305 euro/persoană (1 noapte), la 1.324 euro/persoană (4 nopți). Hotelul dispune și de camere cu vedere spre lac sau, pentru cei care doresc servicii personalizate și mult lux, există camere tip Empire State Club. De asemenea, oaspeții se pot răsfăța cu o baie în piscina interioară, saună, baie cu aburi, sală de fitness, terenuri de tenis sau coafor. Dacă ar fi să ne luăm după părerile celor care au fost deja acolo, atunci „acest hotel e o magie pură…exact ăsta e spiritul Disney” ar putea spune totul.

Citește și Nu vrei să stai acasă de Paște? Idei pentru sejururi în țară sau afară. Oferte de vacanțe pentru Grecia, Israel, Bulgaria sau Băile Felix

Dacă nu dispuneți de un buget atât de mare acum, puteți opta pentru Hotelul Santa Fe, de 2 stele, unde, pentru aceleași servicii, plătiți puțin peste 200 de euro pe noapte, de persoană. Hotelul este o oază de relaxare, unde puteţi avea parte fie de o „siesta” sau, de ce nu, așa cum îi sugerează și numele, de o „fiesta”, într-o atmosferă tipic mexicană. În plus, clienții îl recomandă ca fiind „un grozav hotel, dacă ai buget redus”, dar cu „camere curate și paturi schimbate zilnic”. Dacă te mai gândești și la garajul care e „ exact în fața intrării principale”, atunci chiar nu mai ai nevoie de nimic!

Pentru oricare dintre aceste oferte, dacă vă grăbiți puțin, economisiți până la 15% la prețul pentru pachetele cu demipensiune (gustare, fel principal, desert sau bufet inclus) sau de o reducere de 15% la pachetul de pensiune completă, dacă achiziționati serviciul odată cu pachetul pentru cazare.

De asemenea, nici atmosfera unor păduri de sequoia nu ar fi o alegere rea pentru cei care își doresc să se relaxeze. Tocmai de aceea, Hotelul Sequoia Lodge, „ideal pentru familii”, vă oferă, pentru prețuri începând de la 195 de euro pe noapte de persoană, cazare, mic dejun, bilete de acces la parcurile de distracție, 2 ore suplimentare în parc, transfer gratuit shuttle bus hotel-parc și taxe locale incluse. Opțional, personajele Disney pot veni să ia micul dejun cu voi sau, de ce nu, puteți da o fugă și până în orașul luminilor, Paris.

Aceleași servicii vă așteaptă și la Hotelul Dream Castle, un hotel despre care unii turiști spun că este „de vis” sau că „n-ai putea să ceri mai mult. Camerele sunt mari, personalul este politicos și drăguț iar zona bună”. Pentru toate aceste beneficii însă, trebuie să scoateți din buzunar de la 184 de euro/noapte/persoană, în sus. Ca bonus pentru rezervările făcute până la 29 martie, Agenția „Vacanța” oferă gratuitate la biletul de avion (se plătesc doar taxele) pentru copiii de până la 12 ani, pe ruta București -Paris.

(P) Dacă una dintre aceste oferte vă inspiră și dacă doriți să aveți un concediu de neuitat, Agenția „Vacanța”, partener Mareea, Christian Tour și Paralela45 vă așteaptă de luni până sâmbătă în Alba Mall, între 11.00 și 19.00. De asemenea, puteți solicita oferte personalizate în funcție de bugetul de care dispuneți apelând numărul de telefon 0724 559 444, prin e-mail: contact@agentiavacanta.ro sau completând formularul de pe pagina de internet Agentia Vacanța.

Foto: google, trip advisor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax