Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Valentine`s Day în ALBA: Cum să îți surprinzi „jumătatea”. Unde și cum poți petrece pe 14 februarie

Publicat

Cu toate că este o sărbătoare importată de la americani, Valentine`s Day este îndrăgită şi de români. În fiecare an, în data de 14 februarie îndrăgostiții își fac declarații sincere și încearcă să surprindă cu cadouri inspirate.

Majoritatea vor să petreacă timp cu iubita sau iubitul și pentru asta se gândesc din timp să își rezerve mese la restaurante sau chiar weekenduri la munte. Cei care aleg să se distreze la Alba Iulia pot opta, pe lângă plimbările în Cetatea Alba Carolina, să petreacă câteva ore la centrul de echitație, la SPA sau chiar în club.

Vezi și MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Dacă încă nu v-ați decis cum veți petrece Valentine`s Day, Alba24.ro vă oferă câteva idei care v-ar putea inspira.

12694976_1093419040688884_6682785420151670315_o La Club Stage, adunarea se face 1+1. Sâmbătă, 13 februarie, te poti distra alături de persoana iubită, dar și de prieteni la o petrecere găzduită și animată de Moving Elements & Mc Rosso.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

„Garantat îi faci în ciudă lui Cupidon, cu poze instant de la EPICS și cu surprizele noastre mari cât inima ta”, spun organizatorii.

Și la Irish Pub Erol se va celebra ziua iubirii cu o seară de dans. Gazda din data de 13 februarie va fi MC Koto care se va asigura că petrecăreții vor avea toate condiţiile pentru o distracţie pe cinste.

 

12705278_779347638836715_4838395186835349158_n Și la Centrul Comercial Alba Mall va avea loc, ca în fiecare an, un eveniment dedicat Zilei Îndrăgostiților. Târgul de Valentine`s Day se desfăşoară în perioada 12-14 februarie și îi așteaptă pe toți cei care vor să se distreze sau să găsească un cadou potrivit pentru jumătatea lor.

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Dacă vă doriți o seară mai intimă, în care să vă bucurați de mâncare bună și un vin ales, puteți alege unul din restaurantele din oraș. Preciosa, PUB 13 sau restaurantele hotelurilor.

valentine-day-Hotel-Transilvania-1024x650 Hotel Transilvania pune la dispoziție pentru această zi patru oferte diferite.

Puteți opta pentru o noapte cazare în cameră Deluxe 4 stele cu mic dejun tip bufet suedez pentru 2 persoane. Welcome gift cu prosecco și ciocolată la prețul de 265 lei/noapte.

O noapte cazare în cameră Deluxe, 4 stele cu cină romantică pentru 2 persoane și mic dejun în cameră costă în perioada 13-14 februarie, 425 lei pentru 2 persoane.

Dacă nu vreți să vă cazați puteți lua doar cina în 13 februarie, ora 20.00, care cuprinde Flirtini cocktail la primire, carpaccio cu pere și brânză de capră ca aperitiv și ca fel principal piept de pui cu ananas și merișoare cartofi gratinați cu parmezan. La desert vă puteți bucura de un tiramisu afrodisiac la prețul de 68 lei/ persoană.

Pentru data de 14 februarie mai este pregătită o cină, de la ora 20.00. Veţi avea la aperitiv: cocktail de creveți îmbătați în tequila cu citrice și mango, scoici gratinate roși cherry umplute cu ton și fulgi de parmezan, tartine cu roast beef brânzeturi nobile cu strugure, rulou de primăvară la fel principal: piept de curcan cu sos de șampanie, pireu de țelină, legume julienne și la desert: souffle de ciocolată cu sos de vanilie și înghețată. Prețul este de 79 lei/ persoană.

Foto comunicat Centru de EchitatieCei care nu au găsit cadoul potrivit și vor cu orice preț să își surprindă persoana iubită, pot opta pentru o ședință de călărie la Centrul de Echitație din Cetatea Alba Carolina. Caii sunt de rasa friziană aduși din Olanda. Caii frizieni sunt recunoscuți pentru docilitate și ținuta lor aristocrată, fiind ideali atât pentru cursurile de începători, cât și pentru cele de avansați. În timpul sedințelor  de călărie, sunteți atent supravegheați de către instructorii bine pregătiți.

Centrul de echitație este amenajat și în scop de agrement, oferind bucurii atât celor mici cât și celor mari. Copiii se pot amuza călărind poneii, iar întreaga familie poate să facă o plimbare cu trăsura prin şanţurile Cetăţii Alba Carolina.

Şedințe individuale sau abonamente lunare se pot programa la numărul de telefon 0742151899 sau  direct centrul de echitație (Traseul Sudic al Cetății Alba Carolina – Aleea Sfântul Eugeniu).

Mercur-Spa-Alba-Iulia Pentru ceva și mai romantic puteți să alegeți o zi la SPA. Hotel Allegria (fostul Mercur) poate fi una din variantele pentru o zi sau o seară de relaxare. Aici găsiți piscină, jacuzzi, solar, masaj, saună, cam tot ce ai avea nevoie pentru câteva ore de relaxare. Dacă nu sunteți din Alba puteți opta să vă și cazați la hotel, iar în acest fel veți avea parte și de o reducere la SPA.

valentines-mesteceniDacă vreți să scăpați de agitația orașului puteți alege să petreceți un weekend La Mesteceni Country Club. Pachetul pentru weekendul 12-14 februarie 2016 include două nopți de cazare cu pensiune completă, șampanie în cameră și o atmosferă de neuitat. Mini-sejurul începe din 12 februarie, cu cina şi se termină pe 14 februarie, cu prânzul. Pentru toate acestea, îndrăgostiții vor avea de plătit suma de 995 de lei.

Tot La Mesteceni puteți să vă bucurați de câteva ore de echitație.

 

 

Valentine’s Day poate fi sărbătorită şi în pensiunile din Apuseni

Arieseni Pentru două nopţi de cazare, la o pensiune de 2 margarete, preţul este de 160 lei, cu mic dejun inclus şi cina romantică. La o pensiune de 3 margarete, îndrăgostiţii vor plăti 210 lei.

Preparate tradiţionale specifice Ţării Moţilor, dar şi surprize dulci în concordanţă cu acest weekend al dragostei. O atenţie deosebită le-am acordat şi camerelor, pe care le-am decorat în culoarea roşie”, spune Cristina Nicola, proprietară pensiune.

La Arieşeni sunt deja rezervate 80% din locurile disponibile.

munte, sureanu, zapada, iarna, padure Și Domeniul Schiabil Șureanu îi așteaptă pe îndrăgostiți să se bucure de momente frumoase în natură. Prețurile la cazare încep de la 150 de lei în Luncile Progoanei și ajung peste 300 de lei, un apartament la Hotelul Sfântu Petru. Cei care vor să se cazeze la Poarta Raiului ar trebui să se grăbească deoarece majoritatea locurilor au fost ocupate odată cu vacanța copiilor.

VEZI ȘI:

VALENTINE’S DAY 2021: MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax