Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Valetinder sportiv la Alba Mall. Cuplurile sunt invitate să dea la pompă împreună. Marele premiu: O bicicletă tandem (P)

Publicat

În premieră, la Alba Mall! Perechile de îndrăgostiți sunt așteptate pentru  provocarea…provocărilor. Nimeni nu pleacă certat, ci premiat!

O splendidă bicicletă tandem este premiul cel mare oferit la Alba Mall, în preajma Zilei Îndrăgostiților.

Cuplurile vor trebui să își testeze rapiditatea și dibăcia pentru a umfla roțile…minunăției. Cine umflă mai mult în 60 de secunde, se va putea lăuda că a venit pe două picioare și a plecat acasă pe două roți.

Desigur, nimeni nu va fi pierzător. Mai ales că există o droaie de alte premii. Așadar….”dacă nu ești cuplat, te cuplăm. Dacă ești, te felicităm și te premiem, în tandem cu perechea ta.

Cine umflă mai repede roțile, în echipă, umflă premiul cel mare: o bicicletă tandem de ultimă generație! Dar și snowboarduri sau kit-uri complete de tenis.


Înscrie-te cu un mesaj pe pagina de fb Alba Mall sau pe messenger.

Pe 13 februarie, de la 6 seara, e VALENTINDER Sportiv, la mall-ul albaiulienilor.

Un eveniment în parteneriat cu Alba Sport Vision și Asociația Cinque Terre.”, transmit reprezentanții primului Centru Comercial din Cealaltă Capitală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax