Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Veniturile provenite din plante aromatice plantate pe maxim 2 hectare sunt neimpozitabile din 2019

Publicat

De la 1 ianuarie agricultorii care cultivă plante aromatice pe o suprafață de maxim 2 hectare nu mai sunt impozitați. La finalul anului 2018 președintele României, Klaus Iohannis a promulgat legea ce a modificat Codul fiscal privind veniturile obținute din acest tip de agricultură.

Până în prezent erau considerate neimpozabile veniturile obţinute din suprafeţe de până la 2 hectare de cereale, oleaginoase, cartofi, sfeclă de zahăr şi hamei pe rod. Acestora li s-a alăturat, începând cu 1 ianuarie 2019, şi culturile de plante medicinale şi aromatice.

“Cultivarea plantelor medicinale şi aromatice cunoaşte o nouă etapă în care numărul celor care caută tratamente medicinale este în creştere. Cu o climă temperată, România este locul în care astfel de plante medicinale pot fi cultivate pe suprafeţe extinse, existând, astfel, şi calea de umplere a ”golului” manifestat în procesul de export”, susţin autorii proiectului de lege.

sursă: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax