Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Veste bună din Ocna Mureș: Cinci persoane s-au vindecat de COVID-19 în ultimele zile. Câte persoane mai sunt infectate

Publicat

Cinci persoane din Ocna Mureș infectate cu coronavirus, s-au vindecat și au fost externate din spital în ultimele zile, potrivit situației prezentate vineri de primarul orașului, Silviu Vințeler.

Astfel, potrivit edilului, la data de 22 mai, în Ocna Mureș erau 21 de persoane confirmate cu coronavirus și internate (față de 26 raportate în data de 17 mai).

Dintre persoanele infectate, una este cadru medical, 11 provin din UMS, iar 3 din familiile celor pozitivi.

Primarul Vințeler mai precizează că în izolare la domiciliu se află, vineri, 129 de persoane – contacte ale persoanelor confirmate pozitiv precum și persoane recent revenite din zone afectate.

În total, de la începutul pandemiei, în orașul Ocna Mureș au fost 40 de persoane identificate pozitiv. Dintre acestea 5 au decedat, 14 s-au vindecat și 21 sunt cazuri pozitive active la acest moment.

”Fac apel la toți locuitorii orașului Ocna Mureș să respecte toate cerințele cuprinse pentru starea de alertă: purtarea obligatorie a măștii în spații publice, magazine, spații inchise; dezinfectarea mâinilor la intrarea în spații publice ori inchise; respectarea regulilor de deplasare și reducerea acestora la minimul necesar. Protejându-ne pe noi îi protejăm pe cei din jurul nostru”, transmite primarul orașului Ocna Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax