Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Veste bună pentru pensionari de la ministrul Muncii: Se tipăresc taloanele pentru pensiile majorate din ianuarie 2022

Publicat

Ministrul Muncii Marius Budăi anunţă, într-o postare pe Facebook, că se tipăresc deja taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care conţin mărirea pensiei minime.

Pensiile în luna ianuarie se vor plăti la noile valori majorate, iar taloanele se tipăresc cu aceste cuantumuri, a transmis ministrul Muncii, Marius Budăi.

Taloanele de pensie aferente lunii ianuarie se tipăresc şi acestea conţin majorarea pensiei minime, a punctului de pensie, dar şi ajutorul pentru cei cu pensii mai mici de 1.600 de lei, a anunţat Marius Budăi.

„Ne ţinem de cuvânt! Acum, în Ajun de Crăciun, vreau să-i asigur pe părinţii şi bunicii noştri că, în luna ianuarie, pensiile se vor plăti la noile valori majorate.

Se tipăresc taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care conţin mărirea pensiei minime, cu 25%, la 1.000 de lei, mărirea valorii punctului de pensie la 1.586 de lei, dar şi acordarea ajutorului financiar pentru seniorii României care au valoarea pensiei mai mică sau egală cu 1.600 de lei, până la concurenţa sumei de 2.200 de lei!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax