Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autorul jafului de la benzinăria „Rompetrol” a fost prins. Tânărul de 25 de ani a comis fapta cu un pistol de jucărie

Publicat

Bărbatul suspectat de comiterea jafului armat din noaptea de marţi spre miercuri, la staţia de carburanţi „Rompetrol” din Alba Iulia a fost prins de poliţişti, la câteva ore de la incident. Acesta a fost depus în arestul IPJ Alba.

Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, cu domiciliul în apropierea staţiei de carburanţi. Din primele informaţii, acesta a comis jaful miercuri dimineaţa, în jurul orei 4.00, iar ulterior şi-a abandonat maşina personală în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. De asemenea, acesta s-a dispensat de hainele în care era îmbrăcat la momentul comiterii jafului şi de pistolul de jucărie cu care a i-a ameninţat pe angajaţii benzinăriei.

Din cercetările efectuate de poliţişti, tânărul şi-ar fi premeditat fapta. Ulterior producerii jafului din benzinărie, miercuri, suspectul s-a prezentat la sediul IPJ Alba, pentru a anunţa dispariţia maşinii personale. Comportamentul suspect al tânărului a atras atenţia poliţiştilor, iar nu după mult timp oamenii legii au reuşit să facă legătura între jaful de la „Rompetrol” şi autoturismul dat dispărut. Pe baza amprentelor şi a cercetărilor efectuate de criminalişti, în autovehiculul abandonat în Bărăbanţ, oamenii legii au reuşit să identifice autorul faptei.

Pe camerele de filmat din staţia „Rompetrol” a fost surprins autorul jafului. Din imagini se vede că tânărul, care avea faţa acoperită, a intrat în benzinărie şi i-a ameninţat cu pistolul pe cei doi angajaţi, un bărbat şi o femeie. După ce suspectul l-a îmbrâncit pe angajat şi l-a trântit jos, vânzătoarea, lovită peste faţă cu pistolul, a început să scoată banii din casă şi să îi înmâneze agresorului.

Tânărul a fost depus în centrul de reţinere al IPJ Alba şi urmează să fie acuzat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Vă prezentam imagini din timpul jafului filmate de o cameră video de supraveghere

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„În urma activităţilor specifice, desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia cu sprijinul poliţiştilor in cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la data de 28.09.2011, s-a reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect de comiterea, în noaptea de 27/28.09.201,1 a tâlhăriei comise în incinta unei staţii de carburanţi de pe raza municipiului Alba Iulia.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la ora 3.50, R.R.R., de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia, folosind un pistol folosit în jocul airsoft, i-a ameninţat pe cei doi angajaţi ai staţiei de carburanţi, după care a sustras din casa de marcat suma de 1.000 lei, provenită din vânzări, precum şi 2 telefoane mobile aparţinând celor doi angajaţi.
După comiterea faptei, suspectul a aruncat cele două telefoane mobile într-o grădină de pe raza municipiului Alba Iulia, iar pistolul şi îmbrăcămintea într-un tomberon. La comiterea faptei acesta a folosit autovehiculul proprietate personală, pe care l-a abandonat în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia.
Ulterior, la orele 11.00, acesta a reclamat la Poliţia Municipiului Alba Iulia, furtul autovehiculului.
Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost găsită întreaga sumă de bani, pe care suspectul a ascuns-o într-un boschet, pe raza municipiului Alba Iulia.
R.R.R. a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, iar cercetările sunt continuate faţă de suspect, urmând ca mâine, 29.09.2011, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie”.

Alte informaţii despre jaful de la staţia „Rompetrol” din apropierea Gării CFR Alba Iulia puteţi citi aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorel

    miercuri, 28.09.2011 at 23:55

    ala e atat de prost incat avea aceeasi basca pe cap. nici hotii astia nu mai sunt ce au fost…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax