Connect with us
Publicitate

SPORT

Vezi reacțiile lui Mureșan și Giurgiu, la aflarea veștii că sunt curtați de Dinamo. Giurgiu: ”Cine nu și-ar dori să joace la Dinamo?”

Publicat

Aflat la lotul național under 19, Alexandru Giurgiu a fost surprins când a aflat de interesul clubului Dinamo pentru el și ceilalți doi jucători ai Unirii Alba Iulia. La fel a reacţionat şi Silviu Mureşan.

Acesta este fan Dinamo de mic și ar pleca pe jos până-n Ștefan Cel Mare. ”Să joc la Dinamo? Trebuie să fii nebun să refuzi Dinamo, cine nu și-ar dori să joace la Dinamo? Mă bucură faptul că Ioan Andone s-a uitat și s-a interesat de noi. Mi-aș dori să joc la Dinamo, e clubul meu de suflet, cu care am ținut de mic. Mi-aș dori să evoluez alături de Moți și Grigore”, a declarat Alexandru Giurgiu, fundaș stânga FC Unirea Alba Iulia. Pentru Giurgiu este important că ar putea rămâne coleg cu cel mai bun prieten, Nicușor Stanciu, fotbalist alături de care se află la lotul național, în vederea pregătirii campionatului european. ”Ar fi un vis să fiu coleg în continuare cu Stanciu”, a mai spus Giurgiu.

În pofida faptului că este curtat de echipe din Liga I, Giurgiu nu crede că ar fi o tragedie dacă ar rămâne la Unirea Alba Iulia. ”Mi-aș dori să rămân și la Alba, nu sunt disperat să plec, dar orice fotbalist își dorește să facă pasul spre o echipă mare. Unirea e clubul care m-a format și îmi va rămâne mereu la suflet, pentru că aici am făcut primii pași în fotbal”, a mai spus Alexandru Giurgiu.

Giurgiu a reușit să înscrie trei goluri în acest sezon pentru Unirea Alba Iulia, din care două au adus puncte „alb-negrilor”. Descătușarea fundașului a avut loc la jocul cu Petrolul, când a executat penalty-ul în stil de mare jucător (lob pe centrul porții).

Silviu Mureșan:  ”Aș vrea să joc la Dinamo cu Giurgiu fundaș stânga, iar Stanciu să-mi dea pase de gol”

Resuscitat” de Gabriel Rotaru după escapadele din ”epoca” lui Gabi Stan, Silviu Mureșan a reușit să-și câștige rapid un loc printre titulari. ”Veve”, cum mai este cunoscut, a izbutit să creeze pericol în atac și să lase pe bancă jucători ca Oprea și Câmpeanu. Silviu Mureșan și-a găsit cu greu cuvintele când a aflat de interesul ”câinilor” pentru el. ”Sunt surprins plăcut, nu am crezut că e adevărat interesul lui Dinamo pentru noi trei. Am crezut că e vrăjeală de doi bani. Dacă ar trebui să aleg între Dinamo și Steaua, aș alege Dinamo, am fost dinamovist când am fost mic. Mi-aș dori să joc la Dinamo, am jucat odată acolo cu Zlatna și mi s-a împlinit un vis să joc pe acel teren, normal că mi-aș dori să joc”, a declarat Silviu Mureșan, atacant FC Unirea Alba Iulia.

Acesta și-a permis și o mică glumă despre transferul la Dinamo. ”Ar fi ceva nemaipomenit ca eu să fiu vârful lui Dinamo, iar Stanciu să mă <alimenteze> cu pase de gol și Giurgiu să fie fundaș stânga, ar fi un vis. Mi-aș dori să lucrez cu nea Ando, e unul din cei mai buni antrenori din România”, a mai spus Mureșan.

Silviu Mureșan a reușit să înscrie de trei ori la sezonul de debut în Liga a II-a și este cotat la 150.000 de euro de Oliviu Feneșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax