Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viață de noapte și muncă în folosul comunității. Cine era Bogdan Lazăr, tânărul care a murit în accidentul de la Cluj-Napoca

Publicat

Tânărul de 25 de ani care și-a pierdut viața duminică în accidentul de la Cluj-Napoca ar fi fost unul dintre personajele mondene ale vieții de noapte din Cluj. 

A absolvit Dreptul și ar fi avut și câteva probleme cu legea, în urmă cu câțiva ani, când ar fi făcut trafic de etnobotanice potrivit Cluj24.ro. În 2016 a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității.

Bogdan Lazăr a lăsat un gol în inima prietenilor și a familiei.

Reamintim că, la primele ore ale dimineţii de duminică, Bogdan a pierdut controlul volanului într-o curbă din Cluj Napoca, din cauza vitezei uriaşe pe care o avea în localitate.

A ricoşat în stâlpul de iluminat pe care l-a rupt în două şi a străpuns maşina. Atutorismul, marca BMW, s-a rupt și el în două. Unele surse au spus că avea 180 de kilometri la oră, iar altele că ar fi condus cu 140 de kilometri.

Șoferul a parcurs doar un kilometru de la locul din care plecase. Avea viteză, iar într-o curbă a intrat pur și simplu într-un stâlp de electricitate.

Motorul a fost azvârlit câțiva metri și a luat foc. În impact, mașina a fost pur și simplu tăiată în două de stâlpul de beton. Șoferul n-a avut nicio șansă. S-a prăpădit pe loc.

Se pare că în acea seară, pierduse la jocurile de noroc. Avea 25 de ani, a studiat Dreptul, însă de câteva luni nu mai lucra.

VIDEO: Momentul accidentului de la Cluj-Napoca, în care a murit un tânăr de 25 de ani. Impactul puternic, surprins de o cameră

Vestea morţii lui Bogdan i-a îndurerat profund pe cei dragi. Mesajele de condoleanțe au curs pe reţelele de socializare.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietene! Sincere condoleanțe familiei!”, “Cu durere in suflet azi , fratele meu Bogdan Lazar s a stins din viata! Dumnezeu sa il odihneasca si sa il ierte”, “Nu imi vine sa cred asa ceva…. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!!!”, “Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante! Sa treceti cu bine prin aceasta grea incercare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax