Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul accidentului de la Cluj-Napoca, în care a murit un tânăr de 25 de ani. Impactul puternic, surprins de o cameră

Publicat

Momentul impactului mașinii BMW cu stâlpul metalic de pe Calea Moților din Cluj-Napoca a fost surprins de o cameră, iar din imagini se vede cum motorul a sărit câțiva metri mai în față și a luat foc. 

În accidentul de duminică dimineața și-a pierdut viața Bogdan Lazăr, un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca, potrivit Cluj24.ro.

FOTO: Tânăr de 25 de ani, mort într-un GRAV accident pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Poliția a ținut informația sub tăcere 4 ore

Reamintim că un accident teribil s-a produs în centrul orașului din Cluj-Napoca, duminică dimineață.

Un tânăr de 25 de ani care conducea cu viteză extrem de mare prin oraș, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Pe imagini se observă cum, la un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și s-a izbit de un stâlp.

Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu se afle la acel moment pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 25 de ani a decedat pe loc.

Șoferul a parcurs doar un kilometru. Avea viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un stâlp de electricitate. Motorul a fost azvârlit câțiva metri şi a luat foc. În impact mașina a fost pur și simplu tăiată în două de stâlpul de beton. Șoferul n-a avut nicio șansă. A murit pe loc.

Tânărul ar fi plecat în trombă de la o sală de jocuri, spun martorii. Era supărat că pierduse la jocurile de noroc.

Se pare că primul la locul accidentului ar fi fost fratele victimei.

Cine este tânărul de 25 de ani care a murit în accidentul de la Cluj

Tânărul de 25 de ani, Bogdan Lazăr, care a murit duminică în accidentul de pe Calea Moților, a fost traficant de etnobotanice, arestat preventiv în 2016 și obligat să presteze muncă în folosul comunității.

Potrivit cluj24.ro  în 2019, instanța Tribunalului Cluj a admis o sesizare formulată de ”petentul condamnat Lazăr Bogdan şi a înlocuit pedeapsa amenzii penale neexecutate în cuantum de 66,4 zile amendă (6.640 lei), aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, cu obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 66 de zile în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sau în cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca”.

Comunicatul Poliției

”În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a arătat IPJ.

Autoturismul se deplasa din direcția zonei centrale.

Din primele infromații, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei, iar mașina a lovit stâlpișorii de pe marginea drumului, după care a intrat într-un stâlp metalic.

În urma analizelor de laborator se va stabili dacă tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cici1800

    duminică, 25.09.2022 at 16:30

    sa va duceti si sa le aratati acest video celor de sub pod din fata catedralei! poate invata ceva

  2. Janvelopa Zam

    duminică, 25.09.2022 at 23:46

    Bine ca nu a mai omorât și nevinovați

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax