Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viața în carantină, în Alba Iulia: ”Stăm încuiați în camere, dar mâncarea este bună și primim lenjerie curată când cerem”

Publicat

Loredana este una dintre cele 412 persoane aflate în carantină pe teritoriul județului Alba. Stă închisă de 10 zile într-un hotel din Alba Iulia însă nu e deloc nemulțumită de modul în care este tratată, ba mai mult, ne-a spus că dorește să transmită felicitări personalului unității de cazare.

”Noi am intrat în carantină în data de 1 aprilie la hotel Cetate. Nu știu unde sunt oameni care se pot plânge, aici tot personalul este super ok, vorbesc foarte frumos. Felicitări personalului de la carantină hotel Cetate, multă sănătate!”, ne-a scris tânăra într-un mesaj.

CITEȘTE ȘI HARTA: LISTA pe localități a cazurilor de coronavirus din Alba. Cele mai multe, în Alba Iulia

Ea spune că este din Blaj și a sosit în țară în data de 1 aprilie, venind din Germania. În aceeași zi a fost cazată, în carantină la hotelul din Alba Iulia, iar până în prezent, nu are nicio reclamație de făcut: mâncarea e bună, lenjerie curată primește oricând cere, iar oamenii sunt liniștiți.

”Mâncarea este ok. Ne dau 2 litri de apă zilnic de persoană și o cafeluță”, a scris Loredana, iar ca dovadă ne-a trimis câteva poze cu meniul primit:

”Nu avem voie să ne plimbăm sau să ieșim din cameră. Ne lasă mâncarea la ușă și doar atât ne deschide ușa să o luăm și ne-o închide iarăși. Aici totul este ok, dacă ai nevoie de lenjerie curată anunți fetele care vin cu mâncare și îți aduc. Oameni sunt liniștiți, nu se aude gălăgie sau certuri. Ar merita toți cei ce se ocupă de carantină de la Alba Iulia multe felicitări și multă sănătate, deoarece se vede implicarea lor și răbdarea”, ne-a mai scris Loredana.

CITEȘTE ȘI GRAFIC: Cum a evoluat numărul de infectări cu coronavirus în județul Alba, de la primul caz descoperit. Situația în 10 aprilie

Am primit la redacție și alte mesaje de la persoane aflate în carantină în același hotel. În general lumea e mulțumită cu condițiile de cazare, însă se împacă greu cu starea de izolare și consideră că era mai bine ca oamenii să fie testați iar în cazul în care sunt sănătoși să fie lăsați să plece acasă.

CITEȘTE ȘI  Statul platește 4200 lei pentru fiecare persoană carantinată în județul Alba. Oamenii ar prefera să fie testați și lăsați acasă

Potrivit autorităților, în județul Alba, vineri, 10 aprilie 2020, se aflau în carantină 412 de persoane și alte 932 erau izolate la domiciliu.

Costul pe fiecare persoană carantinată ajunge, pentru 14 zile, la 4.200 de lei (230 de lei cazare și 70 de lei masă, pe zi).

Sursa foto: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax