Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, cere Poliției Locale să amendeze șoferii care își lasă mașinile pe trotuar

Publicat

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, spune că a cerut Poliției Locale să îi amendeze pe șoferii care își lasă mașinile pe trotuar. 

Acesta a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii realizate de curând, care arată lipsa de disciplină în trafic. 

În același timp, viceprimarul Popescu spune că știe și că locurile de parcare sunt puține.

”Nu pot accepta bătaia de joc la adresa pietonilor din Alba Iulia. Dacă asta e singura soluție, vom da amenzi!

Mă alătur, ca cetățean, înainte de orice, albaiulienilor care sunt pofund deranjați de felul în care unii șoferi își însușesc trotuarele din oraș și le folosesc pe post de parcare. Azi, las doar câteva fotografii, făcute de curând, ca un exemplu de AȘA, NU!

Uitați-vă la poze și întrebați-vă cum ar putea circula un om sănătos pe acolo, ca să nu mai vorbesc de cei în cărucioare cu rotile, de cei cu dificultăți locomotorii, de vârstnici sau mămici cu cărucioare ori copii de mână.

Mă mâhnește atunci când, de foarte multe ori, comoditatea lasă loc lipsei de respect față de aproapele tău și când egoismul primează în fața lui „nu contează, nu mă interesează”

Le-am cerut celor de la Poliția Locală să aplice amenzi și să nu accepte nici o abatere de la lege. Mulți șoferi vor spune că locurile de parcare sunt puține.

Știu și eu asta, o știu nu de anul ăsta, o știu și o văd de 10 ani de zile. Dar ce vedeți în imagini e și altceva. Care ține de bun-simț.

Atunci când blochezi un trotuar, oricine ai fi, oricum te-ai numi, îți spun doar atât: primul pas către a primi respect, e să-i respecți pe ceilalți. Și, inevitabil, legea!” a scris Popescu pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Maria

    joi, 29.09.2022 at 07:34

    Nu are domnul viceprimar atâția polițiști cât să amendeze toate neregulile (parcarea ilegală)

  2. Florin

    joi, 29.09.2022 at 08:36

    Pai sa faca mai intai parcari. Asa e normal.
    Incompetenta maxima.
    Sa va fie rusine, d-ule viceprimar!

  3. Rbk

    joi, 29.09.2022 at 16:39

    De unde teren de parcari intre blocuri,FLORINE,ai coborat acum de pe alta planeta?In primul rand sant persoane care au cate doua masini plus ca mai vin cu cate doua de la firma unde lucreaza.Si , culmea este ca toti le vor parcate la scara blocului,de parca mersul pe jos dauneaza sanatatii.Cine este incompetent si nu are bunul simt,cei care parcheaza inclusiv pe x-ul de la scara blocului de nu ai cum intra in bloc,sau primaria ca nu are terenul necesar pentru locuri de parcare.Tu chiar crezi ca daca ar fi parcare la 500 de metri de bloc ar inchiria parcarea pe un an de zile?Gresit. Mai bine parcam gratis pe trotuar,ca doar santem smecheri si ramin banii. In plus cand este frig si vreme rea cine merge atita drum pe jos pina la masina.Rusinica ,tie DOMNUL FLORIN.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax