Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viceprimarul Pleșa, reacție EXPLOZIVĂ după ce Hava și-a anunțat preferatul pentru interimatul de la Primăria Alba Iulia

Publicat


plesa

Gabriel Pleșa, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia, a avut o reacție explozivă după declarația lui Mircea Hava, potrivit căruia ”preferatul” său pentru fotoliul de primar interimar este Paul Voicu, celălalt viceprimar.

Pleșa a declarat pentru Alba24 că este foarte decis să fie pe buletinul de vot pentru alegerile locale din 2020 și dacă nu va fi opțiunea liberalilor din Alba Iulia, va candida ca independent.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a mai declarat că respectă părerea lui Mircea Hava, referitoare la preferința sa în ceea ce îl privește pe Paul Voicu, dar crede că acesta s-a exprimat subiectiv, un lucru firesc, deoarece pe cei doi îi leagă 20 de ani de activitate.

CITEȘTE ȘI: Mircea Hava, anunț în premieră. Îl preferă pe Paul Voicu în funcția de primar interimar la Alba Iulia

Mai mult, Gabriel Pleșa speră la o decizie cât mai bună din partea consilierilor locali pentru alegerea unei persoane în funcția de primar interimar, ”luptă” care se dă între el și Paul Voicu. Oricare ar fi alegerea consilierilor, el o va respecta, a mai declarat Pleșa.

În schimb, în ceea ce privește candidatura sa în anul 2020 la fotoliul de primar de Alba Iulia, Gabriel Pleșa a declarat că este decis să candideze și că sub orice formă numele său va aparea pe buletinul de vot.

Acesta exclude ideea de a candida din partea altui partid, deoarece el este liberal de peste 20 de ani, dar dacă nu va fi alegerea colegilor de partid, cel mai probabil va candida ca independent.

Gabriel Pleșa a votat duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum, la sala de sport din Micești.

 


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Silvana

    luni, 27.05.2019 la 13:12

    Dar primaria este tronul lui Hava? De 4 mandate sta in scaun de bugetar, nu este mosia lui. Duca-se, voturile PNL NU pt el su fost date, el nu a facut nimic pt locuitorii municipiului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Blajul, orașul cu trei episcopi. Importanța ultimei decizii a Sinodului Bisericii Greco-Catolice

Publicat

Declarat Oraș Episcopal de acum doi ani, Blajul are, din 2020, trei episcopi greco-catolici. Este vorba despre PF Lucian Arhiepiscop Major, PS Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopale Majore, cărora i se alătură Cristian Dumitru Crişan, care a fost ales Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. Săptămâna trecută, Papa Francisc și-a dat […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Klaus Iohannis a explicat de ce în China se poate construi un spital în șase zile

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații luni, despre coronavirusul care a cauzat decesul a peste 80 de persoane în China, dar și despre măsuri în România. „Astăzi o avut loc o discuție interministerială, aștept să aflu concluziile, trebuie să luăm această chestiune foarte în serios. Pare a fi un virus foarte agresiv, eu sunt de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de localități din ALBA, fără APĂ, din această seară. Lucrări la rețea pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda

Publicat

lucrari apa

Apa CTTA a anunțat că din această seară va fi întreruptă furnizarea apei potabile în peste 20 de comune și localitățile aferente, dar și la Ocna Mureș, din cauza unor lucrări la Autostrada Sebeș-Turda. Aducțiunea de apă DN1200 (FIR II), în zona Lancrăm va fi relocată. Potrivit operatorului de apă, lucrările vor începe luni seara, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea Colegiului Economic din Alba Iulia: Costul lucrărilor urcă la aproape un milion de euro, bani din bugetul local

Publicat

economic

Costul modernizărilor de la sediul Colegiului Economic din Alba Iulia urcă la aproape un million de euro, din cauza unor lucrări suplimentare, neprevăzute în stadiul de proiect. Acești bani vor fi suportați de la bugetul local, suma fiind mai mare față de cea așteptată din fondurile PNDL. Investiția actualizată intră la aprobare în ședința Consiliului […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate