Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viceprimarul Pleșa, reacție EXPLOZIVĂ după ce Hava și-a anunțat preferatul pentru interimatul de la Primăria Alba Iulia

Publicat


plesa

Gabriel Pleșa, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia, a avut o reacție explozivă după declarația lui Mircea Hava, potrivit căruia ”preferatul” său pentru fotoliul de primar interimar este Paul Voicu, celălalt viceprimar.

Pleșa a declarat pentru Alba24 că este foarte decis să fie pe buletinul de vot pentru alegerile locale din 2020 și dacă nu va fi opțiunea liberalilor din Alba Iulia, va candida ca independent.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a mai declarat că respectă părerea lui Mircea Hava, referitoare la preferința sa în ceea ce îl privește pe Paul Voicu, dar crede că acesta s-a exprimat subiectiv, un lucru firesc, deoarece pe cei doi îi leagă 20 de ani de activitate.

CITEȘTE ȘI: Mircea Hava, anunț în premieră. Îl preferă pe Paul Voicu în funcția de primar interimar la Alba Iulia

Mai mult, Gabriel Pleșa speră la o decizie cât mai bună din partea consilierilor locali pentru alegerea unei persoane în funcția de primar interimar, ”luptă” care se dă între el și Paul Voicu. Oricare ar fi alegerea consilierilor, el o va respecta, a mai declarat Pleșa.

În schimb, în ceea ce privește candidatura sa în anul 2020 la fotoliul de primar de Alba Iulia, Gabriel Pleșa a declarat că este decis să candideze și că sub orice formă numele său va aparea pe buletinul de vot.

Acesta exclude ideea de a candida din partea altui partid, deoarece el este liberal de peste 20 de ani, dar dacă nu va fi alegerea colegilor de partid, cel mai probabil va candida ca independent.

Gabriel Pleșa a votat duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum, la sala de sport din Micești.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Silvana

    luni, 27.05.2019 la 13:12

    Dar primaria este tronul lui Hava? De 4 mandate sta in scaun de bugetar, nu este mosia lui. Duca-se, voturile PNL NU pt el su fost date, el nu a facut nimic pt locuitorii municipiului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Sesiuni de trageri, în poligonul din Miceşti. Atenţionări pentru locuitori

Publicat

Locuitorii din Alba Iulia sunt atenţionaţi că marți, 27 august, se execută sesiuni de trageri în poligonul din Miceşti. Reprezentanții Jandarmeriei Alba au transmis că marți, 27 august, între orele 08.30-16.00 se execută trageri în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești – Alba Iulia. În intervalul orar menționat, accesul populației este interzis pe drumurile de acces și […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Batalionul 136 Geniu „Apulum” organizează tabăra militară pentru copii „Armata, o școală altfel”

Publicat

În perioada 26-30 august, Batalionul 136 Geniu „Apulum” va fi gazda Taberei militare pentru copii „Armata – o școală altfel”. Timp de o săptămână, 31 de elevi de gimnaziu din unități de învățământ din județul Prahova vor avea oportunitatea să parcurgă alături de instructori teme de pregătire diversificate, cu scopul de a-i familiariza cu mediul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Săptămâna în mișcare, la Aiud. Activități sportive, în fiecare seară, pe Stadionul Municipal

Publicat

„Așa cum ne-am obișnuit, sfârșitul verii vrem să îl petrecem tot împreună, în aer liber, promovând un stil de viață sănătos. În perioada 26 – 30 august, de luni până vineri, între orele 19:00 – 21:00, pe stadionul „Metalul”, vă invităm cu mic, cu mare, să ne bucurăm de finalul acestei veri. Serile vor debuta […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist din Sibiu, antrenor de box, suspect de agresiune sexuală asupra minorilor. A fost plasat în arest la domiciliu

Publicat

noapte

Un polițist de la IPJ Sibiu, G. I., care era și antrenor de box, a fost plasat în arest la domiciliu fiind suspect de agresiune sexuală și corupere sexuală de minori. Mai exact, din poziția de antrenor de box, potrivit procurorilor care anchetează cazul, în timpul antrenamentelor, bărbatul ar fi atins fără voia lor mai […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate