Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victima tâlhăriei din blocul M4, din Alba Iulia îndeamnă românii să meargă la referendumul pentru justiție, din 26 mai

Publicat

dragoi

Denisa Sava, tânăra din Alba Iulia, victima tâlhăriei din scara blocului M4, tâlhărie care a îngrozit o țară întreagă, îi îndeamnă pe români să meargă la referendumul convocat de Klaus Iohannis, în data de 26 mai. 

”Prin modificarea Codurilor penale vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea.

Uitându-mă la mitingurile PSD și văzând ce fel de oameni participă am început sa înțeleg de ce vor asta. Eu vreau să ma simt în siguranță în tara în care trăiesc și pentru asta voi merge la Referendum sa votez împotriva modificării cu dedicație a legilor din țara mea doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori.

Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne apărăm prin votul pe care trebuie să-l dăm în 26 mai” a scris tânăra pe contul său de Facebook. 

screenshot

CITEȘTE ȘI: Judecătorii nu i-au permis agresorului tinerei din Alba Iulia să meargă acasă de Paște. Arest la domiciliu, refuzat

Reamintim că Denisa Sava a fost victima unei tâlhării realizate de Nicolae Drăgoi, un recidivist din Alba Iulia. Agresiunea a avut loc în 17 noiembrie 2018, în scara unui bloc din Alba Iulia.  

Bărbatul a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind şi de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

 Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei în vârstă de 20 ani o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

CITEȘTE ȘI: Suspectul tâlhăriei de la Alba Iulia, recidivist periculos cu predilecție pentru atacarea femeilor. Ce trecut are

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei.

Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut un video şocant, care surprinde momentul agresiunii.

Momentan Nicolae Drăgoi este judecat pentru tâlharie, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax