Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor PONTA ajunge la Alba Iulia, însoţit de 15 miniştri. Participă la congresul PSD organizat după modelul „EUROVISION”

Publicat

ponta darzuVineri, 12 septembrie, este moment de sărbătoare pentru PSD-iştii din Alba, dar şi pentru simpatizanţii de „carnet roşu”. Victor Ponta, prim-ministrul României și candidat la alegerile prezidențiale, va fi prezent la Alba Iulia, în cel mai puternic fief ACL din România. Nu vine singur, ci însoţit de aproximativ 15 miniştri.

Marea adunare se va ţine la Complexul “Mercur”, de la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeș, unde încap circa 1000 de persoane. Începe la ora 16.00 cu şedinţa de partid şi va continua, de la ora 17.00 cu congresul, pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale. Potrivit preşedintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, Victor Ponta nu are un program la Alba Iulia, „vine la şedinţă şi la congres şi pleacă”.

Citeşte şi PREGĂTIRI sofisticate pentru vizita lui VICTOR PONTA la Alba Iulia. Amenajări la pavilion și banere de susținere pe stâlpii de la șosea

PSD organizează, vineri, Congresul Național, care se va desfăşura simultan în toate judeţele, legătura dintre organizaţiile judeţene şi Bucureşti urmând a fi făcută prin intermediul unei videoconferinţe. Congresul se va reuni pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, iar pe 20 septembrie va avea loc lansarea oficială în cursa electorală.

De la ora 16.00 va începe şedinţa de partid, iar de la ora 17.00 marele congres naţional. La eveniment, premierul va fi însoţit de aproximativ 15 miniştri, după cum a precizat Ovidiu Jidveian, şeful PSD Alba Iulia.

Ponta a ales să participe la evenimentul din Alba Iulia, la invitația organizației județene a PSD – potrivit deputatului Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba. Locația pregătită pentru congres este Complexul “Mercur”, de la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeș, unde încap circa 1000 de persoane.

La eveniment, noutatea din punct de vedere organizatoric este că organizaţiile judeţene vor fi conectate prin sistemul de video-conferinţă cu sala Cupola a complexului “Mercur” din Alba Iulia, iar reprezentanţii din ţară anunţă “live” decizia locală cu privire la candida. Sistemul este după modelul “Eurovision” şi este folosit pentru prima dată de un partid politic din România. 

După ce toate organizaţiile vor anunţa că îl susţin pe Victor Ponta la prezidenţiale, preşedintele PSD va ţine un discurs în care să-şi prezinte programul de candidat.

Moderator va fi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta. 

Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, chiar de ziua premierului Victor Ponta, care împlineşte 42 de ani. Evenimentul are loc pe Naţional Arena din Bucureşti, pentru care PSD Alba încearcă să mobilizeze în jur de 600 de membri.

Congresul Partidului Social Democrat din 12 septembrie va reuni aproximativ 30.000 de participanți la nivel naţional, în sistem de videoconferință, a declarat luni, într-o conferință de presă, senatoarea Gabriela Firea, purtătoare de cuvânt a campaniei prezidențiale a partidului.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale este programat pentru 2 noiembrie, în timp ce câştigătorul va fi stabilit la scrutinul din 16 noiembrie. Mandatul preşedintelui Traian Băsescu în fruntea statului va expira în luna decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pontache macelaru

    vineri, 12.09.2014 at 16:47

    da am un pont: nu sariti in piscina la mercur ca a inghetat apa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax