Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta alături de familie în vizită la Alba Iulia. Lecție de istorie în Orașul Unirii pentru fiica sa Irina

Publicat

Sursă foto: Facebook - Victor Ponta

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta a fost vineri, 17 august, în vizită  la Alba Iulia, alături de soția Daciana și fiica lor Irina. Vizita a fost una specială pentru copilul familiei deoarece fetița s-a aflat pentru prima dată în orașul Unirii. Pe lânga plimbarea prin Cetatea Alba Carolina, Ponta a fost în vizită și la terenul de golf de la Teleac, Theodora Golf Club. 

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta apare alături de soția sa Daciana și fiica lor Irina. Fostul prim-ministru a afirmat că a fost foarte fericit să se afle în orașul Marii Uniri în An de Centenar, mai ales că fata sa a fost pentru prima dată în Alba Iulia.

Victor Ponta i-a vorbit fetei sale despre importanța Marii Uniri și cuplul familiei regale, Regele Ferdinand și Regina Maria.

Ponta a pus accent și pe nevoia de unitate a românilor în An de Centenar.

Pe lânga plimbarea din Cetatea Alba Carolina, Ponta a fost în vizită și la terenul de golf de la Teleac, Theodora Golf Club.

Ultima vizită la Alba Iulia a lui Victor Ponta a fost înainte de alegerile prezidențiale din 2014, când însoțit de 15 miniștri a participat la un congres PSD în care se anunța candidatura sa, în cursa pentru șefia României.

Pe atunci coordonatorul campaniei prezidențiale a lui Ponta nu era nimeni altcineva decât Liviu Dragnea, iar purtătoarea de cuvât a campaniei era Gabriela Firea.

În cadrul congresului care s-a desfășurat simultan în toată țara a fost folosit un sistem video de votare, similar cu cel de la „Eurovision” prin care  reprezentanții organizațiilor județene și-au dat votul de încredere pentru susținerea lui Ponta ca și candidat al PSD-ului la prezidențiale.

Ponta nu avut noroc și a pierdut alegerile în 2014, în fața actualului președinte al României, Klaus Iohannis.

Citește și: Victor PONTA ajunge la Alba Iulia, însoţit de 15 miniştri. Participă la congresul PSD organizat după modelul „EUROVISION”

La sfârșitul postării acesta a afirmat că: „norocul meu ca Irina nu se uita la televizor / altfel ar fi avut, din pacate, multe intrebari la care mi-ar fi fost greu sa raspund!” , un mesaj clar referitor la problemele actuale ale politicii din țară.

Sursă foto: Facebook – Victor Ponta

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax