Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO 12-13 iulie: Preselecție pentru Festivalul Naţional de Folclor „Strugurele de Aur” 2016, la Alba Iulia. Înscrieri până în 10 iulie

Publicat

151106379512104.gjofdgl6z7nhs5cmwcfn_height640 În perioada 12-13 iulie, la Alba Iulia va avea loc preselecția pentru Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur”, ediția a XVI-a. La ediția din acest an se pot înscrie tinerii interpreți cu vârsta între 16 și 32 de ani, iar partiturile și fișele de înscriere mai pot fi trimise doar până duminică, 10 iulie. 

De 15 ani încoace, mai multe generații de interpreți tineri, aflați în plină afirmare, au întâlnit, pe scena Festivalului „Strugurele de Aur”, reprezentanți de marcă ai folclorului românesc, personalități artistice care prin talentul, dăruirea și strădania lor au contribuit la păstrarea și promovarea patrimoniului nostru cultural, reprezentând adevărate modele pentru tinerii artiști.

Devenit un reper printre evenimentele de profil din întreaga țară, Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur” îi așteaptă și anul acesta pe tinerii interpreți cu vârste cuprinse între 16 și 32 de ani‎. Cea de-a XVI-a ediție a festivalului-concurs organizat de Jidvei se va desfășura între 8 și 11 septembrie 2016 la Alba Iulia și în localitatea Jidvei.

YouTube video

Tinerii interpreți cu vârste cuprinse între 16 și 32 de ani‎ sunt așteptati să urce pe scena alături de interpreți de marcă ai folclorului românesc.

Înscrierile la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de aur” au intrat pe ultima sută de metri. Partiturile și fișele de înscriere mai pot fi trimise doar până la data de 10 iulie.

Preselecția pentru concurs va avea loc în zilele de 12 și 13 iulie 2016, în Alba Iulia, la Hotel Cetate.

Citește și Regulamentul de organizare şi desfăşurare a festivalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax