Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 23 de membri ai PNL Alba vor să fie parlamentari. Hațegan, comentarii acide despre susținerea candidatului din Blaj

Publicat

Secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan, a declarat vineri că 23 de membri ai organiației județene doresc să candideze la Parlament, pe lista partidului, iar lista ar putea să crească pentru că înscrierile nu s-au terminat. 

Printre aceștia se numără primari, consilieri avocați, membrii ai organizațiilor de femei și de tineret, oameni veniți în partide de la alte formațiuni și alte categorii. Lista acestora, în filmarea de mai jos:

El spune că înscrierile se fac pe o platformă dezvoltată de organizația locală, unde membrii de partid au un user și o parolă. Perioada de înscrieri pe site se va finaliza la 1 august.

De asemenea, peste 60 de membri ai PNL Alba vor o funcție de ministru, secretar de stat sau diferite funcții în administrație, pentru care nu este nevoie de concurs.

Hațegan, despre demersul primarului de la Blaj: Aici desemnăm candidații

Marius Hațegan a adus în discuție și situația de la Blaj, acolo unde primarul Gheorghe Rotar a spus că în urma unui vot intern, organizația a decis să îl susțină pe Raul Chiriac în competiția internă pentru un loc pe listele pentru Parlament.

Detalii, aici:

VIDEO: Primarul Rotar a deschis Cutia Pandorei în PNL Alba. Nemulțumit de actualii parlamentari, a lansat un altfel de candidat

Rotar și-a explicat decizia de a susține un candidat din partea organizației din Blaj, prin nemulțumirea față de activitatea parlamentarilor liberali de Alba, cu excepția lui Florin Roman.

”În data de 30 mai a fost o conferință de presă la Blaj și cred că lucrurile nu au fost foarte clar discutate acolo, legat de modul în care PNL Alba își desemnează candidații la Parlament (…)

Am auzit tot felul de chestiuni că nu știu ce înțelegeri are Dumitrel cu Rotar vizavi de sondaje, nu știu ce Cutia Pandorei s-a deschis acolo…

Nu, nu s-a întâmplat nimic acolo, noi în PNL Alba avem o discuție foarte serioasă legată de această chestiune, de foarte mult timp.

Aici s-a hotărât, în BPL și mai departe, în Colegiul Director, care este modalitatea prin care desemnăm candidații la Parlamentul României, nu în altă parte. Sigur că se va pune accent foarte mare pe sondajul de opinie, ponderea cea mai mare o va constitui sondajul de opinie” a spus Hațegan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. X

    vineri, 09.06.2023 at 13:34

    La voi în partid nu e cutremur,e tsunami de-a dreptul.Sper să vă șteargă de pe eșichierul politic românesc.Nu aveți nimic din doctrina liberală,trădătorilor!!!

  2. pilu

    vineri, 09.06.2023 at 16:04

    Omule,indiferent ce spui tu şi ce aranjamente s-au făcut peste capul vostru, lista este făcută în altă parte, sistemul nu vă lasă să jucaţi cum vreţi. Vezi, cel mai concludent cazul lui Predoiu la Justiţie. V-aţi bătut capul pe cine să puneţi şi cu trei zile înaimte aţi primit mutarea în plic. Dacă mai puneţi specimene ca Ignat, Bumb şi alţi habarnişti, luaţi paful de pe tobă.De fapt nici nu meritaţi mai mult.

  3. Petru

    vineri, 09.06.2023 at 21:08

    Aviz amatoriilor din pnl.
    Locuri vacante sunt și în agricultură, construcții, etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax