Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: A fost publicat filmul operațiunii de salvare a copiiilor care au căzut cu ATV-ul la Râpa Roșie. Momentele dramatice

Publicat

YouTube video

Videograful Eduard Schneider din Sebeș a publicat, pe 24 decembrie, filmul accidentului grav care a avut loc în data de 1 mai la Râpa Roșie, în timpul desfășurării evenimentului „Fun to Fly”. Doi copii s-au răsturnat atunci cu ATV-ul, iar pentru salvarea acestora s-au mobilizat zeci de persoane.

Un băiat și o fată au căzut în gol cu ATV-ul aproape 100 de metri și s-au oprit într-o crevasă. A urmat o cursă contracronometru a salvatorilor, o intervenție extrem de dificilă care în final s-a încheiat cu bine: cei doi copii au fost scoși din râpă cu ajutorul unui elicopter. 

Filmul evenimentului prezintă imagini și mărturii ale oamenilor care s-au aflat la acel moment în zonă, ale echipajelor de salvatori care au intervenit și ale celor doi copii.

„Așa cum am promis, iată cadoul meu de Crăciun pentru cei care au renăscut de 1 Mai 2022 și pentru salvatorii lor. (…) Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la <Miracolul de la Râpa Roșie>”, a scris Eduard Schneider, pe pagina de Facebook.

Filmările și montajul au fost realizate în regim benevol de către Eduard Schneider și o mică echipă alcătuită ad hoc.

Vezi și UPDATE VIDEO ACCIDENT GRAV la Râpa Roșie: Un ATV cu doi minori s-a răsturnat. Cei doi copii, SALVAȚI. Misiune EXTREM de GREA

Intervenția din 1 mai s-a desfășurat în sistem integrat: Pompieri, SMURD Mureș, SMURD Alba, SAJ Alba, IGAv, IPJ Alba, IJJ Alba și Salvamont Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax