Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: A plouat cu gheață pe A1 Sebeș-Sibiu și pe DN 1. Atenționările polițiștilor

Publicat

YouTube video

A fost grindină pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu și s-a circulat în condiții grele, luni dimineața, și pe DN1 (Sibiu), iar Poliția a atenționat șoferii să manifeste prudență mărită în trafic. Fenomene meteo extreme mai sunt posibile, astăzi, cel puțin până la ora 18.00.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a atenționat, luni dimineața, șoferii care se deplasau pe autostrada A1 Sibiu – Deva să conducă cu prudență sporită și să reducă viteza de deplasare, întrucât pe tronsonul kilometric 247 – 254, în zona municipiului Sibiu, circulația rutieră se desfășura în condiții de ploaie torențială, grindină și vânt puternic.

Atenționări similare au fost transmise de Poliția Sibiu pentru DN1 (zona Porumbacu).

 


 

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, luni dimineața, avertizările meteo valabile astăzi până la ora 18.00. A mai rămas sub Cod Roșu de vânt doar zona Carpaților Meridionali, inclusiv Șureanu, iar pentru restul județului Alba este Cod Galben de intensificări ale vântului. Pentru zona Carpaților Meridionali, atenționarea Cod Galben a fost prelungită până la ora 23.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax