Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acrobații pentru un vis, la o școală de gimnastică din Aiud. Campanie de strângere de fonduri

Publicat

O școală de gimnastică acrobatică din Aiud, care pregătește copii pentru campionatele mondiale din 2020, caută sponsori pentru a cumpăra echipament de bază. 

„Suntem o școală de gimnastică acrobatică în Aiud, singura școală de gimnastică acrobatică din România. Copiii noștri au vise uriașe și lucrează multe ore pe zi pentru a le atinge, dar un lucru le stă în cale: gimnastica este costisitoare. Minim, avem nevoie de covorașe și o podea de gimnastică de 12m x 12m. Din păcate, tot ce avem acum este o sală de gimnastică mică, de aproximativ jumătate din dimensiunea necesară, cu o podea tare și patru saltele. Și avem copii care se pregătesc pentru campionatele mondiale din Geneva în mai 20-26, 2020.

Cum vor pregătii ei rutinele în aceste condiții? Dacă reușesc vor fi primii reprezentanți ai României la campionatele mondiale de gimnastică acrobatică.
De aceea avem nevoie de ajutorul tău! În septembrie, am dori să strângem fonduri pentru a cumpăra echipament de bază.

Avem nevoie de următoarele:

1) Covor de gimnastică 12m x 2m (eventual vom avea nevoie de 6 bucăți, dar măcar o bucată să aibă pe ce să lucreze) – 2.770,00 lei

2) Saltea de gimnastică 5 bucăți – 385,00 lei x 5 = 1.925,00 lei

Total: 4.695,00 lei

Gimnastica acrobatică este un sport de gimnastică în echipă care necesită multă putere, flexibilitate, agilitate și mai ales lucrarea în echipă. Acro include aruncări, echilibre, tumbe, dans și se practică în grupe de 2, 3 sau 4 persoane ca și o rutină pe sol de 2-3 minute”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții ACRO Aiud.

Citește și MESAJE de Sfântul Alexandru: Idei de urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax