Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Alba Iulia și „Theodora Golf Club” ar putea intra într-un circuit turistic comun. Mircea Hava se întâlnește, săptămâna viitoare, cu Ioan Popa și Teodora

Publicat


Mircea Hava Municipiul Alba Iulia și terenul de golf proaspăt inaugurat la Teleac, Theodora Golf Club, ar putea intra în curând într-un circuit turistic, potrivit primarului Mircea Hava. Edilul a declarat că urmează să se întâlnească cu Ioan și Teodora Popa pentru a ajunge la un punct comun în ceea ce privește integrarea celor două obiective. 

VEZI: VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, la inaugurarea Theodora Golf Club, cel mai modern resort din România: ”Este o investiție unică în România”

Printre personalitățile și politicienii care au fost prezenți la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, Theodora Golf Club, s-a numărat și primarul municipiului Alba Iulia. Întrebat despre importanța acestui obiectiv turistic și sportiv pentru Alba Iulia, Hava spune că orașul are de câștigat așa cum și complexul beneficiază de ceea ce are de oferit Cealaltă Capitală. Pentru a pune în valoare și mai mult această zonă a județului, primarul are deja o întâlnire cu fondatorii resortului pentru a gândi o metodă de a unifica cele două obiective.

„Alba Iulia are ce câștiga din această investiție pentru că și Alba Iulia are ce arăta și împreună putem să arătăm și să facem lucruri deosebite. Se vorbește de Cealaltă Capitală și acum vă dezvălui un lucru care nu este un secret. Cu domnul Popa și  Teodora, poate chiar săptămâna viitoare ne vom întâlni ca să discutăm despre acest lucru care trebuie tratat împreună. Toate lucrurile trebuie să intre într-o chestiune rotundă care să facă bine la toată lumea pentru că asta a fost ideea, să ne dezvoltăm, să ne ridicăm și să intrăm mult mai tare în rândul lumii. Eu zic că și faptul că a fost inaugurat astăzi (nr. Theodora Golf Club) este un lucru deosebit, în special pentru această zonă pentru care va începe următoarea sută de ani altfel în alte zone din România. Îl felicit pe domnul Popa, îi felicit pe cei care au proiectat și au muncit aici, dar în special pe el, pentru că fără el era o altă poveste” a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Acesta a mai pus că întreaga zonă să fie una metropolitană care să cuprindă și orașele din apropiere, un lucru despre care se vorbește de câțiva ani buni încă nu s-a concretizat nimic până în prezent. Hava spune că lucrurile se împiedică în detalii birocratice.

„Vor mai dura sper că în 5 ani să înceapă să se vadă pentru că e greu. Noi discutăm că vrem o țară ca afară, eu vreau o țară cu oameni ca afară, cu mentalitatea lor” a mai declarat Hava.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. ioan

    sâmbătă, 14.10.2017 at 19:27

    daca se poate hop si eu la ciolan

  2. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 14.10.2017 at 19:37

    „…eu vreau o țară cu oameni ca afară, cu mentalitatea lor.”
    Ce coincidenta!!!
    Pentru ca si noi ne dorim o tara cu conducatori ca afara! Iar daca n-ati fi furat si saracit poporul asta asa cum continuati si acum s-o faceti, am fi fost la un alt nivel!

  3. Alin

    sâmbătă, 14.10.2017 at 23:28

    Poate se prelungeste acum B-dul Republicii pana in soseaua de centura ( cum se doreste in viitor) pentru un acces mai usor spre Resortul de Golf !

  4. Dan

    duminică, 15.10.2017 at 15:41

    Sa trăiți domnule Prezident! Sa trăiți domnule Primar!

  5. noi

    duminică, 15.10.2017 at 15:54

    Domnule Hava, esti peste tot, vorbesti iarasi in dorul lelii ! Tu vorbesti de mentalitate ca afara cand tu esti primul care aplica mentalitatea romaneasca din plin -plie, relatii, aranjamente, influente, smecherii. Vezi cati pensionari ai in primaria Ta, vezi pentru cati din primaria Ta ai intervent sa-i incadrezi sau sa-i avansezi, pentru ce ti-ai pus un „manager public” , tu ce esti, pentru ce ai fost ales, nu sa fii conducator, manager. Numai titluri peste titluri- city manager, iar tu ce esti city king, cu tine la carma deja ne-am schimbat mentalitatea, suntem cu probitate morala, etici, familisti, mergem tot mai mult in excursii ca tine ca sa copiem mentalitatea de afara ! O sa ti se umfle o data limba si o sa faci scarbozala de atata vorbarie goala si ipocrita !

  6. Goe

    duminică, 15.10.2017 at 20:29

    Sa traiasca turismul si cel mai mare turist al cetatii Alba Carolina, dl. Mircea Gheorghe Hava, caruia ii place atat de mult calatoriile, mai ales in tari straine si mai ales pe bani publici (ai prostilor), si ca totul sa fie complet daca se poate si cu prezente feminine fine. Sa ne traiesti si sa ne mai prostesti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax