Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Albaiulianul Andrei Șerban, în echipa Innei la Vocea României Junior. „Trebuie văzut de toată România”

Publicat

YouTube video

Talentul și carisma lui Andrei Șerban l-au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României Junior. Albaiulianul de doar 13 ani a ajuns în echipa Innei care s-a întors aproape de finalul melodiei interpretată atât la voce cât și la pian de către Andrei. „Este cu copil care trebuie văzut de toată România. Are atât de multe planuri, vorbește atât de mult despre muzică și crede atât de mult în muzică” a spus Inna.

Andrei Șerban  a urcat pe scena încrezator și-a încântat pe antrenori cu interpretarea în limba engleza a piesei „Great balls of fire” și cu talentul sau de a canta la pian.

Vocea lui a impresionat-o pe INNA, care nu a ezitat să-și întoarcă scaunul pentru el. Cantareata a spus: „Eu de mult mi-am dorit să cunosc un compozitor la fel de talentat ca și Marius.”

Deși nu s-a întors, Marius Moga spune despre Andrei că are toate șansele să devină un compozitor de succes.

„Așa eram și eu, vorbeam super încrezător nu avean nicio frică. Indiferent de ce face aici ca și artist, cred că menirea lui este să compună. Are multe idei, așa eram și eu, nu știam ce să mai fac cu ele, cum să le scot, cui să le dau să le cânte, să le cânt eu, nu știam. Eu cred că are toate șansele să devină un compozitor de succes, asta pot să vă zic” a spus Marius Moga.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax