Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ALEGERI LOCALE: Conflict electoral la Valea Lungă. Cetățeni agresați de primarul PDL pentru că au participat la o dezbatere a opoziției

Publicat

PSD Alba atrage atenția asupra noi conflicte electorale ce izbucnesc în județ, cu două săptămâni înainte de alegeri. De această dată, conflictele au avut loc în localitatea Valea Lungă, unde, potrivit social-democraților, actorii principali au fost fratele primarului PDL din comună, primarul, dar și nepotul acestuia. Cei trei ar fi bruscat mai mulți cetățeni pentru că ar fi participat la o dezbatere publică organizată de altă formațiune politică.

Vă prezentăm comunicatul PSD Alba:

Metodele de convingere a alegătorilor sunt ameninţările şi bătaia. Situaţia se află în atenţia poliţiei judeţene, dar şi a ministrului de Interne Ioan Rus.

Duminică 27 mai a.c., comuna Valea Lungă a fost scena unor noi violenţe provocate de reprezentanţii PDL din judeţ. De data aceasta, actorii principali au fost fratele primarului PDL din comună, Puşcă Aurel senior şi nepotul acestuia, Puşcă Aurel junior, care au bruscat şi au ameninţat mai mulţi cetăţeni din comună. Locuitorii comunei erau <vinovaţi> pentru că au participat la o dezbatere publică organizată nu de PDL, ci de o altă formaţiune politică.

Cei doi protagonişti au bruscat şi au lovit mai multe persoane, printre care se aflau şi trei copii minori. Neavând alte soluţii pentru a câştiga încrederea electoratului, pedeliştii şi-au pus în valoare forţa pentru a-i convinge pe cetăţeni să nu mai participe la astfel de dezbateri. Vorba aceea, <de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!> – cât de bine se potriveşte ea bătăuşilor de la Valea Lungă.

Portocaliii au apelat la orice metode pentru a-şi atinge scopul, să rămână acelaşi primar pedelist care gândeşte <ce-i dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!>.

Scena, filmată de unul dintre cei bruscaţi de portocalii, a fost întreruptă de trecerea prin zonă a altor cetăţeni, care i-au speriat pe bătăuşii PDL. Din păcate, de pe urma agresiunilor pedeliştilor au de suferit şi cei 3 copii, în vârstă de 9, 12 şi 16 ani, care au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Blaj, unde le-au fost administrate calmante pentru a se linişti.

Şi ce dacă suferă copiii, asta nu mai contează pentru pedeliştii conduşi de ideea că scopul scuză mijloacele! Haiducia PDL-istă trebuie să înceteze, iar liderii
PDL din Alba, în frunte cu Ion Dumitrel, trebuie să îşi potolească brutele.

Alegerile ar trebui să fie un prilej de dezbatere civilizată a ideilor, iar acţiunile de acest gen nu vor fi tolerate de cetăţenii judeţului. Cazul de la Valea Lungă a intrat în atenţia poliţiei judeţene, inclusiv a ministrul de Interne, Ioan Rus, care a fost sesizat şi va trimite în cel mai scurt timp în zonă o echipă de specialişti care să investigheze incidentul, dar şi alte evenimente similare provocate în această campanie electorală.

Ministrul de Interne a spus că nu va permite nimănui să acţioneze într-o astfel de manieră, intolerabilă, şi că se va implica personal pentru desfăşurarea corectă a alegerilor din zonă. Cetăţenii din Valea Lungă, dar şi din celelalte zone ale judeţului, trebuie să ştie că singura şansă pentru a scăpa de astfel de personaje este să se prezinte în număr cât mai mare la alegerile din 10 iunie, pentru a vota schimbarea şi eliberarea judeţului Alba de clanurile portocalii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. mirciu57

    marți, 29.05.2012 at 13:08

    te ingrozesti cind vezi asa ceva!!! de ce nu i-a tras careva o maciuca in cap bosorogului ala ca tot striga sa-i aduca maciuca!!!! dar ce-i mai grav e ca aproape in toate comunele sint viteji ca ei!!! nici acum nu l-e vine sa creada ca sint pe cale de disparitie!!! si totusi m-a intreb ce dracu’ pazeste politia??? sau si ei sint simbriasii primarului???

  2. vali

    marți, 29.05.2012 at 14:11

    sa inteleg ca bosorogul e primarul in functie ?? .. haha .. ce tare ; il cauta „femeia cu coasa” si lui ii arde de smardoiala

  3. unu

    marți, 29.05.2012 at 21:48

    nu mai exagerati in filmulet se vede clar ca cei din masina au avut treaba cu fratele primarului!!! Priviti cu atentie: prima data si au strans mainile si soferul l-a facut imprastiat deci NU MAI EXAGERATI!!!!

  4. aiurea

    marți, 29.05.2012 at 21:50

    USL Mincinosiiiiiii

  5. sexi

    joi, 31.05.2012 at 13:28

    nu mai vorbiti prosti ca numa amenintari sunt din partea primarului din valea lunga ci toata lumea se teme de amenintarile actualului primar nu se vede ca e pe muchie de cutit in cadere din functia de primar nu mai stie ce sa faca le e frica de pierdere PSD si viitorea noastra primarita la putere sa traiasca

  6. ce regizare de 2 bani

    miercuri, 06.06.2012 at 15:24

    Nu credeam ca cineva se poate injosi in asa mod pentru cateva voturi, sa puna la cale circ ieftin si apoi sa minta. In primul rand nu se vede niciun copil in imagine, nimeni nu a fost agresat fizic si primarul PDL nu afost implicat. Cei de la Usl au mers intentionat la fratele lui, se vede si in filmulet ca e un loc izolat, nu e in interiorul satuli, nu aveau ce cauta acolo…………decat scandal!!!!!!RUSINE SA LE FIE

  7. diana

    vineri, 08.06.2012 at 23:07

    Chiar asa, rusine sa va fie tuturor ! Sunteti niste nemernici, voi si tot USL-ul vostru ! Si, pana la urma nu votam cu partidul fratilor, votam cu OMUL VASILE PUSCA, un om responsabil , cinstit, onest si cu credinta in Dumnezeu ! Fruntea sus D-le Primar, ve-ti invinge si de data aceasta ! Doamne ajuta !

  8. localnic

    miercuri, 13.06.2012 at 13:01

    degeaba ati facut atata circ cu prostiile si inventiile voaste ca doar cu Circul ati mai ramas,sunteti niste nesimtiti care nu stiu altceva decat sa minta in nerusinare….
    bravo Pusca ca iai invins !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax