Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Anchetă internă la IPJ Alba în cazul atacului cu ranga de la Bistra. Procurorii din Câmpeni au deschis un dosar penal

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFteVYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Polițiștii din Alba continuă ancheta în cazul atacului cu ranga asupra unui bărbat din Bistra, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Atacul s-a petrecut în fața unui local din localitate, care, potrivit surselor alba24.ro, ar aparține rudei unui polițist din Câmpeni.

La câteva secunde de la plecarea unui echipaj de poliție din zonă, un bărbat cu cagulă pe cap și înarmat cu o rangă vine spre mașina în care se afla cetățeanul și începe să spargă geamurile. 

La mai bine de 24 de ore de la producerea incidentului, niciun suspect nu a fost reținut de autorități.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul vătămat nu a vrut să depună plângere. Ancheta este desfășurată de polițiștii IPJ Alba. Mai mult de atât, a fost deschisă și o anchetă internă în ceea ce îi privește pe oamenii legii care au intervenit în noaptea atacului.

Cercetarea este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni. În acest sens a fost deschis un dosar penal in rem pentru loviri sau alte violențe, au declarat, pentru alba24.ro, reprezentanții Parchetului din Câmpeni.

Ce s-a întâmplat mai exact

Dorel Rîșteiu, bărbatul atacat, a apelat la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică și a semnalat faptul că un local de pe raza localității Bistra nu se respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului.

Potrivit surselor alba24.ro, localul ar fi administrat de ruda unui polițist din Câmpeni.

Dorel Rîșteiu este cunoscut în zonă pentru video-urile live de pe Facebook pe care le-a făcut în ultima vreme, în care a criticat polițiștii din Câmpeni.

De asemenea, în noaptea atacului acesta a realizat mai multe video-uri live.

Potrivit IPJ Alba, o patrulă de poliție s-a deplasat în zonă, în urma apelului la 112, dar a constatat că localul era închis.

Momentul atacului

Mai târziu, în noaptea respectivă, într-un alt video live realizat tot în fața localului se vede un echipaj de poliție, într-o autospecială, în dialog cu Dorel Rîșteiu.

La un moment dat, echipajul de poliție pleacă, iar tânărul intră în mașină, în care se pare că se mai afla o persoană.

La niciun minut de la plecarea poliției, din fața localului, vizavi de mașina parcată, se poate observa cum vine un bărbat cu fața acoperită cu o cagulă și cu o rangă în mână.

Bărbatul începe să lovească cu ranga parbrizul tânărului și apoi restul geamurilor.

Tot atacul s-a produs imediat după plecarea echipajului de poliție din zonă.

Ulterior, în jurul orei 1.00, a fost primit un apel prin care era semnalat faptul că persoana care a făcut sesizarea cu privire la local a fost agresată, iar autoturismul i-a fost distrus. A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

”Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”, a precizat IPJ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax