Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Aproape 400 de sportivi participă la o competiție de arc, la Alba Iulia.Trag în ținte 3D în formă de animale sau dinozauri

Publicat

La Alba Iulia a început campionatul de arc 3D. Este o competiție unde sportivi din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Germania, Danemarca, Cehia, Austria, Cipru, Coreea de Sud, China și SUA se întrec pe ținte tridimensionale. 

Mai exact este vorba despre ținte care imită diferite animale.

Competiția sportivă are loc în Pădurea Mamut din Alba Iulia, dar și în șanțurile Cetății Alba Carolina.

La eveniment participă 392 de arcași care își vor testa acuratețea pe mai multe ținte amplasate în diferite locații din zonele de tragere.


Proba de arc 3 D face parte dintr-o competiție sportivă mai amplă, ce se desfășoară în perioada 4 – 13 august la Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: VIDEO La Alba Iulia a început Campionatul de Arc istoric. Cei mai buni arcași din 13 țări își arată măiestria în șanțurile Cetății

Țintele în care arcașii vor trage sunt panouri și ținte 3D ce reprezintă fidel diverse animale comune din zona noastră, dar și unele mai puțin comune, precum leoparzi, vulpi polare dar și dinozauri sau păsări Dodo.


Acestea au fost cumpărate de Primăria Alba Iulia, printr-o achiziție care a fost făcută în 14 iulie, prin cumpărare directă pe platforma SEAP, valoarea totală fiind de 125.936,13 lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax