Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Armata Ucrainei susține că respinge atacurile rușilor și că lansează contraofensive. Rușii spun că avansează spre Kiev

Publicat

Ucrainienii susțin în a zecea zi de război că au reușit să respingă atacurile rușilor, ba mai mult că i-au blocat pe aceștia în punctele principale și că au pornit o contraofensivă pentru a-i îndepărta pe aceștia de la marginea marilor orașe din Ucraina.

„Forțele armate continuă să țină granițele, iar în unele direcții contraatacă și forțează inamicul să se retragă cu pierderi, întrerup comunicațiile din spatele liniei și dau lovituri zdrobitoare”, precizează reprezentații armatei din Ucraina, conform Nexta.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă Rusia închide robinetul la GAZE. Cât timp poate rezista România cu producția internă și stocurile din depozite

Publicația Kyiv Independent a făcut public sâmbătă, 5 martie, că trupele rusești ar fi suferit pierderi de 10.000 de soldați până în acest moment, 39 de avioane, 40 de elicoptere și aproape 270 de tancuri.

Din Melitopol au apărut mai multe video-uri în care cetățeni cu mâinile goale, avansează spre soldați ruși care dau în spate.

Pe de altă parte, reprezentații Rusiei, susțin că trupele rusești avansează spre Kiev. Informația este transmisă de către RTnews, agenție de comunicare a Rusiei.

Aceștia au postat un video, în care arată avansarea terestră a trupelor rusești către capitala Ucrainei, Kiev.

CITEȘTE ȘI:RĂZBOI în Ucraina- Ziua 10: Prima concesie a rușilor pentru civilii din două orașe din estul țării. Continuă încercuirea Kievului

În materialul video se pot observa tancuri, blindate sau camioane militare care avansează spre Kiev.

Rușii încearcă să avanseze terestru către Kiev pentru a prelua controlul asupra capitalei, iar între timp se bombardează puternic obiective strategice, dar și cartiere de locuințe.

sursă: Nexta, RTwittnews.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate