Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO ATENȚIE: S-a schimbat locația pentru susținerea ”sălii” în vederea obținerii permisului auto, la Alba Iulia

Publicat

Proba teretică pentru obținerea permisului auto se va desfășura în județul Alba, într-o nouă sală, în incinta Mercur City Center, din municipiul Alba Iulia. 

Este o sală modernă, supravegheată video, dotată cu calculatoare noi, cu touch-screen. 

Locația se află în centrul orașului, aproape de biroul pentru Permise Auto și Înmatriculări.

Cei care trebuie să susțină proba teoretică în Alba nu vor mai merge în fosta locație, din incinta Curții de Apel Alba Iulia.

Vechea sală în care serviciul a funcționat timp de mai bine de 15 ani a fost închisă.

Noua sală se află la etajul al doilea al centrului comercial, într-un spațiu gândit în așa fel încât să existe o transparență cât mai mare, iar fraudele să fie combătute.

Pe lângă sistemul video de supraveghere montat în mai multe puncte din sala, calculatoarele pe care se efectuează proba teoretică sunt dotate cu camere de luat vederi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Ce înseamnă ”șoferi de Alba” și de ce sunt blamați pe drumurile din alte zone. Răspunsul instructorilor auto din Alba Iulia

În timpul probei acestea realizează în jur de 300 de poze candidatului pentru ca în acest fel să fie combătute posibilele substituiri ale persoanei care susține examenul.

Miercuri, 29 martie, noua sală a fost inaugurată în prezența oficialităților locale, județele dar și reprezentaților școlilor de șoferi din Alba.

Locația este obținută în chirie, iar chiria costă în jur de 1000 de lei pe lună au precizat în timpul inaugurării, reprezentații instituției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax