Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Autostrada Orăștie – Sibiu: Circulația între Cunța și Săliște ar putea fi reluată de duminică, anunță Asociația Pro Infrastructura

Publicat

autostrada lot cunta saliste sibiu orastieAsociația Pro Infrastructura, unul din puținii „jucători” din societatea civilă pe domeniul infrastructurii de transport, anunță într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook că de duminică s-ar putea relua circulația pe autostrada Orăștie – Sibiu, între Cunța și Săliște.

„Mult a fost, puțin a rămas! De mâine (n.r. – duminică, 9 octombrie) circulăm din nou pe A1 între Cunța și Săliște. Peste 100 de muncitori CNADNR au lucrat 16 ore pe zi timp de 45 de zile pentru a putea reda circulației lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu. Îi felicităm pe toți pentru mobilizare!

O bila neagră pentru decizia conducerii CNADNR din august 2015 de închidere a acestui segment, decizie ce a condus, indirect, la pierderea mai multor vieți omenești pe drumul național adiacent.

Drumuri bune!”, au scris reprezentanții asociației sâmbătă la prânz, pe pagina de Facebook.

Alături de mesaj a fost publicat și un video cu situația de pe șantierul autostrăzii Orăștie – Sibiu, lotul 3, la data de 8 octombrie.

YouTube video

Reamintim că autostrada ar trebui deschisă în jurul datei de 10 octombrie, potrivit celor mai recente informaţii comunicate de autorităţi. Termenul iniţial era 30 septembrie, dar CNADNR a amânat redeschiderea traficului, motivând că ploile au afectat ritmul lucrărilor.

Vezi și FOTO-VIDEO: AUTOSTRADA Orăştie-Sibiu s-ar putea deschide în 10 octombrie, între Cunţa şi Sălişte. Explicaţii de la şeful CNADNR

Pe 7 septembrie s-a împlinit un an de când Autostrada Orăştie – Sibiu a fost închisă între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu), din cauza surpărilor. Dacă urma să fie redeschisă în câteva luni, abia în august au început lucrările, derulate de CNADNR.

În prezent, România are 733 de kilometri de autostradă, însă în acest bilanţ este inclus şi lotul de 22 de kilometri al autostrăzii Sibiu-Orăştie, închis la zece luni după inaugurare pentru grave deficienţe.

Citește și Autostrada Orăştie – Sibiu: Circulaţia se redeschide între Cunţa şi Sălişte, fără sisteme funcţionale pentru informare şi siguranţă a traficului

sursa: Facebook (Asociația Pro Infrastructura)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax