Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbatul din Alba care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, internat la neuropsihiatrie. Mesajul acestuia din spital

Publicat

Bărbatul din Alba care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, a fost internat pe Secția de Pshiatrie a Spitalului din Alba Iulia, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, la propunerea DIICOT. 

Decizia magistraților de internare nevoluntară a fost dată de magistrații ÎCCJ pe data de 25 februarie, și este pe o durată de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook, de pe contul unui bărbat din Alba. Poliția face verificări

La o zi după sentința magistraților, pe canalul de YouTube, ”Vocea Poporului” a fost postat un video, în care Raul Contor apare și spune că a primit sentința din partea magistraților.

YouTube video

”Las această mărturie video referitoare la faptul cum arăt din punct de vedere fizic și din punct de vedere comportamental, în speranța ca nu voi avea nevoie de ea la momentul în care voi ieși din acest termen de 30 de zile, dat prin sentință de ÎCCJ”, declara în video bărbatul.  În doar câteva zile filmarea a strâns peste 8.000 de vizualizări și sute de comentarii.

Pe data de 5 martie, pe același canal de YouTube a fost postat un alt video, în care bărbatul pare că s-ar afla într-o unitate medicală și își linișteste urmăritorii din mediul on line.

”Sunt bine unde mă aflu, din punct de vedere medical, dar și din punct de vedere al personalului totul este corespunzător, este legal și este foarte bine, nu am nici un reproș pe care să îl aduc acestei instituții medicale și angajaților acesteia, stați liniștiti, totul este oke, totul se rezolvă prin calm, prin liniște”, a spus acesta în video.

YouTube video

Context

În luna iulie, la adresa secretarului de stat Raed Arafat, pe o pagină de Facebook, a fost postată o amenințare cu moartea.

”Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră!/Am primit dreptul de a ucide în numele poporului român”, era scris pe pagina de Facebook a bărbatului din Alba, Raul Coltor, care îl mai acuza pe Arafat de ”trafic de organe Mossad” și ”crime împotriva cetățenilor români”.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat a depus plângere la DIICOT împotriva celui care l-a amenințat cu moartea

Ulterior, postarea a dispărut de pe contul acestuia, iar proprietarul contului a pretins că postarea i-a fost ștearsă.

”Eu, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și al Poporului român! Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, a scris acesta într-o postare pe Facebook în urma căreia autoritățile s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba care l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea, reținut de poliție și plasat sub control judiciar

După, Raed Arafat a mers la DIICOT, pentru a depune plângere penală împotriva bărbatului care l-a amenințat cu moartea pe Facebook, mesajul acestuia fiind distribuit de peste 1.500 de ori.

La o scurtă perioadă, bărbatul a fost reținut pentru amenințare în scop terorist, iar apoi plasat sub control judiciar.

sursă foto: captura ecran YouTube.

sursă video: canal Youtube – Vocea Poporului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    marți, 23.03.2021 at 15:31

    vrajeala !!! il pune sa zica ce vor ei , ca pe vrema cumunista, vine revolutia curand

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax