Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bătaie generală în vestiarul echipei CFR Cluj, după meciul cu Steaua Roșie Belgrad. Scandal cu pumni și înjurături

Publicat

O bătaie generală a izbucnit la vestiarul CFR Cluj, după meciul cu Staua Roșie Belgrad. Membrii stafului echipei clujene s-au luat la bătaie între ei. Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

Spiritele s-au calmat abia doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aleksandar Pekovic (@pekovic.official)


Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține însă că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului.

Sub titlul „Haos total în România”,  portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax