Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE/ VIDEO: Scandal de 1 Mai în cartierul de romi din Blaj, Barbu Lăutaru. Poliția și jandarmii au intervenit în forță

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFJSlYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O bătaie în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit, vineri după-amiază, pe strada Barbu Lăutaru din Blaj. A fost nevoie de intervenția a 30 de polițiști și jandarmi pentru aplanarea conflictului.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că altercația a pornit de la o neînțelegere între două femei.

”În legătura cu conflictul care a avut loc la Blaj, vă informam faptul ca, din primele cercetari a rezultat că acesta a fost unul spontan și a pornit de o neînțelegere între două femei. În total, la sediul poliției Blaj au fost conduse 15 persoane”, au precizat reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE 2 mai: Scandalul din cartierul de romi din Blaj: O persoană reținută pentru instigare pe Facebook la agresiuni asupra polițiștilor

Știrea inițială: ”În aceasta după-amiază, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizat un scandal, polițiștii și jandarmii din Blaj au intervenit pe strada Barbu Lăutaru din municipiu. Inițial, în scandal au fost implicate 4 persoane, iar ulterior, pe stradă s-au adunat câteva zeci de persoane care au tulburat liniștea publică.

Pentru aplanarea conflictului și pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, iar la scut timp liniștea în cartier a fost restabilită”, au informat reprezentanții IPJ Alba.

Potrivit acestora, până în prezent au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Blaj 9 persoane, care vor fi audiate și față de care vor fi luate măsurile legale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor personelor implicate.

Sursa video: Facebook

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    vineri, 01.05.2020 at 18:18

    acum ca dati imaginile e una, insa voi verificati ce zic „cetatenii romuni” acolo?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax