Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bazinul Olimpic Alba Iulia. Consiliul Local a făcut modificări în regulamentul de funcționare. Ultimele detalii până la inaugurare

Publicat

YouTube video

Se apropie momentul pe care albaiulienii îl așteaptă de câţiva ani și anume redeschiderea Bazinului Olimpic. Primul pas a fost făcut vineri, în ședința extraordinară a Consiliului Local, în care s-a aprobat regulamentul de funcționare a bazinului. Deși încă nu a fost stabilită o dată oficială pentru redeschiderea complexului, aceasta se anunţă a fi la începutul lunii iulie, iar inaugurarea va fi făcută cu mare fast și cu o mică competiție între elevii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

După ce au analizat și au discutat fiecare punct în parte, consilierii locali au aprobat, vineri, regulamentul de funcționare a Bazinului Olimpic.

Viceprimarul Paul Voicu le-a explicat pe larg consilierilor locali ce mai este de făcut la bazin până în momentul în care acesta se va redeschide.

Potrivit acestuia, mai sunt mici probleme de rezolvat. Vineri a fost pornită încălzirea, pentru că luni o echipă de la București va veni pentru a „gestiona” chimia apei, iar pentru acest lucru temperatura apei și climatul trebuie să fie între 26-27 de grade Celsius.

Viceprimarul le-a prezentat consilierilor modificările la regulament care au fost făcute joi în comisia de specialitate.

Printre acestea se află și o modificare adusă la capitolul echipament în bazin. Acesta trebuie să fie unul adecvat: bărbații nu au voie cu pantaloni peste genunchi, iar doamnele cu părul lung vor avea nevoie de cască.

Numărul maxim de persoane care vor avea acces în bazin este de 152 de persoane. Vor fi câte 76 de cabine și dulapuri pentru bărbați, respectiv pentru femei.

„Sistemul de la intrare știe automat când acest număr este atins și nu mai poate intra nimeni. Când iasă primii, sistemul știe, pentru că vor fi brățări magnetice care vor arăta câte persoane sunt în bazin”, a spus Paul Voicu.

Acesta a adăugat că de săptămâna viitoare, de marți sau miercuri, bazinul va funcționa câteva zile în paramentrii nominali, pentru a se putea face verificări la toate instalațiile, inclusiv saunele.

„Doar după ce avem certitudinea și siguranța că toate sunt la parametri normali de funcționare, atunci vom face o inaugurare oficială, iar de a doua zi, de la 6.00, va intra în funcționare totală normală și fără întrerupere, de luni până duminică”, a mai spus viceprimarul.

În ceea ce privește accesul, acesta se va face doar cu plata pentru toată lumea, singura excepție fiind elevii de la clasa de înot de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Inclusiv participanții la cursurile de inițiere vor avea de plătit biletul de intrare.

VEZI REGULAMENTUL de funcţionare

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihai

    sâmbătă, 21.06.2014 at 16:31

    Bazinul olimpic este pentru VIP-uri dar pentru oamenii de rand ,cand se deschide bazinul de la Schit?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax