Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Benny Adegbuyi, luptătorul de kickbox din Aiud, făcut KO în prima repriză, într-un meci la Rotterdam

Publicat

Luptătorul de kickbox la categoria grea, Benny Adegbuyi originar din Aiud, a pierdut sâmbătă noaptea, finala galei Glory de la Rotterdam, într-o piramidă de 8 luptători. 

În finala piramidei de 100 000 euro, marcocanul Jamal Ben Saddik s-a dovedit mult prea puternic pentru Benny Adegbuyi, care a fost învins prin KO în runda 1.

Aiudeanul a fost pus la podea de o serie de lovituri năucitoare ale adversarului său.

Uriaşul luptător care a crescut în județul Alba a reuşit în sferturile galei de la Rotterdam să se impună în faţa polonezului Arkadiusz Wrzosek pe care l-a pus de două ori la podea.

În semifinale a dat de olandezul Jahfarr Wilnis. După ce a pierdut prima repriză, Benny a câştigat-o pe a doua.

În runda finală, părea că olandezul va înclina balanţa victoriei spre el, dar a venit o cascadă de lovituri al lui Benny care i-a aplicat o lovitură decisivă şi a câştigat prin KO.

”Victorie cu Arkadiusz Wrzosek în sferturile de finală, în care am avut două numărători, KO cu Jahffar Wilnis în semifinale și înfrângere în prima repriză cu Ben Saddik în marea finală. Cam asta a fost pe scurt seara mea la turneul Glory Rotterdam.

Am fost foarte motivat, bine pregătit și decis să câștig turneul, însă uneori, o clipă de neatenție te poate costa totul. A fost nevoie de o singura eroare si s-a decis soarta finalei, dar acesta este sportul si il felicit pe Jamal pentru victorie.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, sunt mândru că am dus tricolorul până în marea finală și, cu siguranță, voi reveni mai puternic.” a declarat pe pagina sa de Facebook, sportivul din Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 10.12.2018 at 16:23

    Penibil s-a prezentat omul asta. Nici pumni stransi in fata pentru blocaj nu a fost in stare sa-i tina. Ca dovada.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax