Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Big Brother la Sebeș. Manevră periculoasă a unui șofer, filmată în trafic de camerele de supraveghere

Publicat

YouTube video

Un șofer a fost la un pas să producă un accident rutier, marți, în municipiul Sebeș, după ce a întors autoturismul într-o intersecție. Manevra riscantă a acestuia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. 

„Un cetățean a reclamat indisciplina unui conducător auto în trafic, la intersecția străzii Dorin Pavel cu strada Traian.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, evenimentul a fost filmat, iar imaginile au fost transmise Poliției Rutiere, care va lua măsurile legale.

Vezi și VIDEO: Şofer din Alba, prins pe CONTRASENS, pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Circula pe banda a doua, în condiţii de ceaţă

Vă reamintim că începând cu data de 25 decembrie 2018, în Municipiul Sebeș a intrat în funcțiune sistemul de supraveghere video, pentru siguranța tuturor locuitorilor orașului nostru.

Sistemul este operat și monitorizat prin intermediul Poliției Locale”, a scris primarul Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax