Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Şofer din Alba, prins pe CONTRASENS, pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Circula pe banda a doua, în condiţii de ceaţă

Publicat

YouTube video

Un şofer din Alba, în vârstă de 77 de ani, a fost prins conducând pe contrasens, pe Autostrada Sibiu – Sebeş, marţi dimineaţa. Mai mult decât atât, circula pe ceaţă densă, pe a doua bandă a autostrăzii, în sens opus. Poliţiştii i-au reţinut permisul, i-au dat amendă de 1.160 lei şi i-au reţinut şi certificatul de înmatriculare al maşinii, ce avea grave defecţiuni la sistemul de iluminare şi semnalizare.

“Fapta constatată azi a fost cu atât mai gravă cu cât autoturismul în cauză a fost depistat circulând pe contrasens pe banda a doua de circulație, așadar pe lângă parapetele median și în condiții de ceață care reducea considerabil vizibilitatea”, precizează IPJ Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, marţi, la ora 9.29, dispeceratul Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea din cadrul Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe calea unidirecțională Sibiu – Deva a autostrăzii A1, în zona km 312 al acesteia, un autoturism a intrat pe contrasens și circulă către Sibiu în sensul opus desfășurării normale a fluxului de trafic de pe respectiva arteră rutieră.

La ora 9.30, în zona km 310, în judeţul Alba, polițiștii rutieri din cadrul Biroului menționat, aflați în timpul serviciului, au procedat la identificarea autoturismului indicat de apelantul 112, oprirea imediată a acestuia în trafic și protejarea zonei în scopul prevenirii producerii vreunui eveniment.

În continuare, polițiștii rutieri au luat măsuri pentru repunerea în siguranță a autoturismului depistat, în fluxul normal de trafic și conducerea acestuia la parcarea de la km 312, pentru verificări și luarea de măsuri legale.

Vezi și Viteză record de 130 km/oră prin centrul Brașovului. Șoferul este un campion al infracțiunilor rutiere

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost indentificat conducatorul auto B.D. în vârstă de 77 ani, din jud. Alba. Față de aceata a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1.160 lei și reținerea premisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile. Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și cu avertisment și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, pentru deficiențe majore la sistemul de iluminare-semnalizare.

Reamintim că în 16 iuni anul trecut, pe calea unidirecțională Sibiu – Deva a autostrăzii A1, la km 355 + 400 m al acesteia, a avut loc un accident de circulație produs din cauza deplasării pe contrasens, care s-a soldat cu decesul a patru persoane și rănirea altor trei.

VEZI: VIDEO- FOTO: ACCIDENT MORTAL pe A1, Deva-Sebeş, după ce o maşină a intrat pe CONTRASENS. PATRU persoane decedate

Vezi VIDEO: Imagini ȘOCANTE cu MOMENTUL IMPACTULUI în accidentul de pe A1, în care au murit 4 oameni

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Brian

    marți, 19.02.2019 at 16:49

    politistul a ales ca e mai important sa faca video pt stire in loc sa l traga pe banda de urgenta…. si a stabilit prost prioritatile. penibila situatia😢

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax