Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Campanie a Poliţiei pentru prevenirea furturilor din buzunare, în special la meciuri, concerte, festivaluri

Publicat

YouTube video

Până în 31 august, poliţiile din 25 de state europene, printre care şi România şi IPJ Alba derulează campania de prevenire ”Protect your pocket”( “Atenţie la buzunare”).

Printre mesajele preventive ale campaniei sunt trei spoturi video prin care populaţia este informată şi atenţionată cu privire la vulnerabilităţile în faţa furturilor din buzunare, în special la evenimente de masă (competiţii sportive, concerte, festivaluri etc).

Fiecare spot video ilustrează, cu puţin umor, un personaj care nu acordă atenţie obiectelor din buzunar, în timp ce e în mulţime: fie urmărind un meci de fotbal pe ecranele montate în spaţii publice, fie în mijloacele de transport în comun, fie în timp ce se bucură de un concert. Toate aceste evenimente reprezintă „raiul” infractorilor, în special al hoţilor din buzunare, care profită de orice moment de neatenţie pentru a acţiona.

YouTube video

Furtul din buzunare este una din cele mai vechi şi cele mai răspândite infracţiuni, care poate avea asupra victimei consecinţe destul de însemnate. Pe lângă paguba materială creată mai există şi sentimentul de insecuritate care se va estompa foarte greu, transmite IPJ Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax