Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Când se va repara podul de la Poarta a III-a din Cetatea Alba Carolina. Planurile primăriei

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa spune că până la intrarea în sezonul rece se vor face reparații la podul de la Poarta a III-a a Cetății, unde acum sunt restricții de acces, din cauza stării de degradare a infrastructurii din lemn.

Stâlpii de susținere și elementele din lemn sunt puternic degradate. Încă din august, a fost restricționat accesul pe o cale, pentru că podeaua era deja înclinată.

În imaginile surprinse la fața locului se văd problemele de infrastructură.


Primarul a făcut precizări despre această situație, pentru alba24.ro.

”Podul și Poarta 3 l-am preluat în urmă cu vreo patru luni, de la fostul concesionar. Imediat am comandat o expertiză, văzând starea podului la care nu s-a mai intervenit de ani de zile.

Am și oprit traficul pietonal pe margini, pentru a nu avea loc incidente neplăcute.

Așteptăm expertiza, în momentul în care avem soluția avem bani pentru achiziție rapidă și vom face o intervenție la structura de rezistență.


Posibil să ne mai rămână elemente de infrastructură în partea superioară și pentru primăvara viitoare, dar cel puțin pe partea de stâlpi de rezistență, trebuie să rezolvăm până la venirea sezonului rece”, a spus Pleșa.

Vezi și FOTO-VIDEO: Probleme de infrastructură și întreținere în Cetatea Alba Carolina. Cum arată podurile din lemn, aleile, spațiul verde

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mircea

    sâmbătă, 07.10.2023 at 19:56

    Da oare cum este gabiță asa de gospodar?Oare nu vine 2024 si stiti povestea cu morcovul.HA HA HA.Mai vede primaria din strada la cat este de gospodar

  2. pilu

    sâmbătă, 07.10.2023 at 22:08

    Da concesionarul ăsta nu putea fi tras la răspundere mult mai devreme de starea podului ? Nu, că ăsta nu poate fi deranjat, că aşa e reţeta de pe vremea unui fost, pe care nu-l interesa nimic, decât potol şi baie. Multe lucruri de izbelişte a lăsat concesionarul ăsta. Daţi pe el dacă puteţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax