Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Captură impresionantă a polițiștilor din Alba: Camion încărcat cu peste un milion de țigarete, oprit pe DN 1, în zona Cunța

Publicat

La data de 6 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri.

Potrivit IPJ Alba, astfel, în jurul orei 23.00, polițiștii au oprit, pentru control, pe Drumul Național 1, în dreptul localității Cunța, un camion, condus de un tânăr, de 29 de ani, din județul Arad.

Acesta a prezentat documente potrivit cărora transporta cartofi, însă, în urma controlului, în interiorul camionului, au fost descoperite 1.024.000 de țigarete, fără marcaje fiscale, în valoare de peste 1.000.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, faptă prevăzută de Codul Fiscal, iar întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 09.05.2022 at 14:06

    Asta face parte din pierderea planificată, momeala,ca să nu se spună pe la colţuri că sunt mână în mână. Trebuie să mai şi facă capturi, ca dovadă că asta le-au dat-o albaiulienilor. Acum urmează grade şi recompense fără număr. În rest grosul merge înainte, dar pe degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax