Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cât costă șenilele de iarnă pentru Dacia Duster 4×4. Cum se descurcă pe pârtiile pline de zăpadă din Rânca

Publicat

Un autoturism Dacia Duster echipat cu șenile a fost vedeta pârtiei de schi de la Rânca, acolo unde reprezentanții Dacia – Renault au făcut o demonstrație cu această mașină. Dotarea face ca automobilul respectiv să fie cel mai scump produs vreodată de Dacia. Kitul suplimentar de iarnă costă peste 10.000 de euro.

La demonstrație au participat reprezentanți ai CNAIR, ISU, Jandarmeriei și ai Salvamont, care au și putut testa în teren acest autovehicul utilitar. Dacia – Renault are la Rânca un centru de cercetare – dezvoltare unde testează acest autovehicul concept, au  anunțat reprezentanții CNAIR.

Vezi și: Imagini EXCLUSIVE: Noul model Dacia Logan? Autoturism camuflat, surprins la teste SECRETE pe Transalpina

„Sunt foarte multe sectoare la care se adresează acest produs, precum Jandarmeria Montană, SMURD, dar şi orice alt detaşament de intervenţie în teren greu. Poate fi agricultură, armată, dar şi industria hotelieră. Se poate merge cu el pe zăpadă, prin noroi sau nisip. Se montează foarte simplu, în aproximativ o oră”, a declarat Oierre Lavivier, director general al Acf Industrie Braşov, compania care dezvoltă şenilele pentru Duster.

Jandarmeria are deja 10 asemenea mașini. Șenilele se montează doar pe maşinile Duster 4×4, iar costul celor patru şenile este de aproximativ 10.500 de euro, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax