Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ce nu le-a plăcut socrilor olandezi la Alba Iulia. Vloggerii George și Claire, 5 zile grele cu rudele cicălitoare din Olanda

Publicat

YouTube video

Vloggerii George și Claire, care s-au mutat recent la Alba Iulia, au realizat un video după vizita pe care au primit-o de la socrii din Olanda. 

George este român, iar Claire este olandeză. Recent, au venit în vizită la ei părinții fetei.

YouTube video

Rezultatul a fost dezastruos. Părinților nu le-a plăcut aproape nimic: nici vremea, nici meniurile de la restaurante, nici lucrările de pe străzi și nici măcar cafeaua.

Cei doi i-au plimbat peste tot prin oraș, dar nimic nu i-a mulțumit. Claire și George au fost exasperați de ”reclamațiile” și observațiile pe care le-a făcut mai ales tată vitreg al fetei.

Pe stradă a remarcat cablurile de pe stâlpi și panourile electrice în afara caselor. ”Mă simt întors în timp”, a spus el.

Vezi și VIDEO: Vloggerii George și Claire au dat Sibiul pe Alba Iulia. S-au mutat în orașul care ”are de toate, cel puțin până acum”

Nu a fost interesat nici de muzeul din Alba Iulia. ”A trecut glonț prin tot muzeul”, a spus George.

”Noi i-am tratat omenește, am fost niște gazde primitoare, cu toate acestea noi nu am fost satisfăcuți, dar în mintea mea am spus așa: e ultima dată când mai calci prin România”, a spus George.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mircea

    joi, 20.10.2022 at 11:53

    mai lasatine cu olandezii astia,mearga la ei in mlastina!

  2. Daniel

    joi, 20.10.2022 at 11:58

    Sau simtit intorsi in timp pe vremea cind erau si ei oameni. Ce oras e ala fara bordel, unde nu se fumeaza iarba, fara transsexual, etc, etc. Ce sa vada ei la muzeu ? Credeti ca au auzit macar de codex rakotzi ? Uite asta este motivul pentru care le sintem superiori la orice capitol si din cauza lor si a celor ca ei Europa va ajunge rau.

  3. Eu

    joi, 20.10.2022 at 18:47

    au avut nemultumiri ca un localnic.cablurile suspendate ne deranjaza si pe noi .la restaurante chiar nu-i buna mancarea ,iar muzeul cati dinte noi l-am vizitat curand sau macar stim ce am vazut expus.

  4. Janvelopa Zam

    joi, 20.10.2022 at 20:01

    Pai sa stea la ei in Olanda…. si la ei e tiganie … bine nu peste tot da au si ei uscatirile lor. Asa ca sa ne lase in pace cu astfel de impresii. Nu le convine e sa stea dra…cu la ei acasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax