Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Ce spun elevii din Alba despre subiectele la BAC 2024 – Limba Română. Câți elevi au participat la examen

Publicat

Ce spun elevii din Alba despre subiectele la BAC: Aproape 2.300 de absolvenți de liceu erau înscriși la Bacalaureat 2024 și aproape toți au susținut luni proba scrisă de limba și literatura română.

Potrivit datelor furnizate de IȘJ Alba, la examen au fost înscriși 2.254 de elevi, 39 au fost absenți și unul a fost eliminat.

”Destul de ușor a fost examentul. Chiar am rămas șocat, a fost foarte ușor la subiectul 3, m-am descurcat destul de bine. Mă aștept la un 7-8 acolo, nu-mi fac mari speranțe de 10” a spus unul dintre elevii care au susținut examenul la Alba Iulia.

”Au fost subiecte care pot fi abordate de către toți elevii și așteptăm rezultate (…) Serios – serios am început să învăț cam din primăvară și în ultima lună m-am pus bine la punct” a spus un alt elev.

Vezi aici: Subiectele la ROMÂNĂ – BAC 2024, prima probă scrisă de examen. Elevii au avut de făcut un eseu legat de o nuvelă studiată

Afișarea rezultatelor inițiale în Alba (în centrele de examen și online) va avea loc în data de 8 iulie (până la ora 12:00).

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Afișarea rezultatelor finale este programată în data de 12 iulie (în centrele de examen și online).

Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie).

Joi, 4 iulie, va fi proba la alegere a profilului şi specializării (se poate opta, în funcție de filieră, profil și specializare pentru una din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie).

Vezi Bacalaureat 2024: Reguli la probele scrise, ce încep în 1 iulie. Ce trebuie să respecte absolvenții de liceu

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată vineri, 5 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate