Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ce spune primarul Pleșa despre șantierul general din Alba Iulia: Lucrările merg bine. Încercăm să finalizăm cât mai repede

Publicat

Străzile principale din Alba Iulia au devenit un șaniter de câteva săptămâni. Se lucrează în toate zonele importante din oraș și încă mai sunt porțiuni care trebuie predate constructorilor. 

Este vorba despre zona Cetate, unde de la mijlocul săptămânii viitoare vor începe lucrările și automat restricțiile de circulație.

De la începerea lucrărilor traficul pe principalele străzi din oraș a fost îngreunat, iar asta înseamnă mai mult timp petrecut între locul de muncă, casă, magazine, sau tranzitarea orașului.

Autoritățile locale sunt conștiente de disconfortul creat și dau asigurări că lucrările sunt în grafic.

Vineri, 24 februarie, primarul municipiului, Gabriel Pleșa a precizat într-un video că lucrările la primul proiect de mobilitate urbană se execută conform graficului.


”Chiar dacă vizitez în fiecare zi câte un sector de lucrări, acum am parcurs întregul traseu, pe ambele loturi, și m-am oprit la fiecare sector pe care se lucrează.

Am discutat cu inginerii despre problemele întâmpinate în timpul execuției și mă bucur că, până în acest punct, nu au apărut neprevăzute care să întârzie lucrările.

Încercăm să finalizăm cât mai rapid sectoarele incepute, pentru a reduce, pe cât se poate, disconfortul albaiulienilor.

La mijlocul săptămânii viitoare, vom preda amplasamentele și pe cele trei loturi, din cel de-al doilea proiect de mobilitate, în zona Cetate”, a declarat Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petre Ispirescu

    sâmbătă, 25.02.2023 at 20:29

    lucrarile in Partos sunt incepute din noiembrie si inca nu e gata nici macar jumatate de drum. in ritmul asta nu terminam nici in 5 ani. de ce nu se incepe o lucrare si se finalizeaza inainte sa inceapa in alta parte? injumatatim capacitatea circulatiei intregului oras ca sa facem un rahat pentru ca alternative la strazile principale nu exista. accese auto la loturi anulate pe timpul lucrarilor. gandire 0. bravo. as fi tare curios sa stiu cum se descurca alte tari in situatii asemanatoare

  2. Nelu

    sâmbătă, 25.02.2023 at 20:39

    felicitări d-nule Primar pentru că vă implicați în infrastructura Orașului,respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax