Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cine sunt cei cinci luptători antitero din Alba care au câștigat cea mai puternică competiție a Jandarmeriei Române

Publicat

Claudiu, Andrei, Darius, Bogdan și Darius: ei sunt cei cinci jandarmi din Alba care au devenit cei mai buni pe țară, la Olimpiada de intervenție antiteroristă. 

Olimpiada este un concurs anual, la care participă doar elita jandarmeriei. 

Practic din 15 echipe de elită ale Jandarmeriei Române, echipa luptătorilor de la forțele speciale din Alba a câștigat competiția. 

Mare parte dintre cei care activează în trupele speciale ale jandarmilor sunt foști sportivi, care își mențin un nivel de pregătire ridicat.

Evenimentul la care au participat este o competiție care s-a desfășurat pe timpul a trei zile.

Au fost trasee aplicative, fizice, de solicitare fizică și trageri cu armamentul din dotare.

Din filmarea realizată de echipa din Alba se poate observa nivelul de dificulate pe care le-au avut traseele din cadrul competiției.

A fost o competiție care le-a pus la încercare tot antrenamentul pe care jandarmii de la trupele speciale îl fac zilnic.

Șeful echipei Claudiu, a explicat pentru alba24.ro ce însemnă un antrenament al forțelor speciale.

”Antrenamentul este esențial și constă într-un antrenament fizic, psihic și este esențial pentru noi deoarece trebuie să intervenim în forță, de multe ori și fără pregătire fizică nu putem să facem față”, a mai explicat șeful echipei de la antitero.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax