Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Circulația rutieră pe DN 7 – Valea Oltului a fost redeschisă, cu două zile mai devreme. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră pe DN 7 – Valea Oltului a fost redeschisă. Circulația rutieră s-a redeschis pp Valea Oltului miercuri, 7 august, de la ora 20:00. Șoferii vor putea circula permanent pe sectorul Boița – Lazaret al DN 7, pe toată perioada zilei și a nopții.

Restricția a fost ridicată mai devreme cu două zile decât termenul prevăzut. Pentru autovehiculele mai grele de 7,5 tone, restricția va rămâne până vineri, 9 august. De asemenea, banda destinată sensului de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea va rămâne închisă. 

„Din această seară, de la ora 20.00, s-a redeschis definitiv sectorul Boița – Lazaret al DN 7!

Mobilizarea antreprenorului turc a permis finalizarea lucrărilor din zona critică cu 2 zile mai devreme față de graficul asumat. Intervențiile din ultima lună reprezintă un pas important pentru proiectarea și construcția secțiunii 2 (Boița – Cornetu) a autostrăzii Sibiu – Pitești”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Circulația rutieră pe DN 7 – Valea Oltului a fost redeschisă

„Precizăm că, în vederea protejării participanților la trafic, pe toată durata de desfășurare a lucrărilor pe versantul din proximitatea drumului național DN7, pe sectorul de drum cuprins între km 242+400 și km 245+400, banda destinată sensului de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea rămâne închisă, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe cele două benzi destinate sensului de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu”, a mai transmis CNAIR.

Potrivit reprezentanților CNAIR, în data de 9 august 2024 expiră perioada ridicării temporare a restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe sectorul de drum DN1, Ploiești (intersecție DN1 cu DJ 236) – Brașov (intersecție DN1 cu DN1A).

Astfel, începând cu data de 9 august 2024, circulația pe acest sector de drum se va realiza conform reglementărilor prevăzute de Ordinul comun MT-MAI nr. 647/127/2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate