Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Coloană infernală de mașini la intarea în Alba Iulia după ce două semafoare au devenit funcționale. Timp pierdut în trafic

Publicat

Haos în trafic, marți la Alba Iulia. O coloană infernală de mașini s-a format imediat după ora 16.00, la intrarea în Alba Iulia. Sute de mașini au stat blocate în trafic minute bune în zona Colegiului Tehnic Alexandru Domșa. 

Problemele au apărut la scurt timp după ce două semafoare (montate în cadrul lucrărilor de mobilitate) au devenit funcționale în zonă. Este vorba despre două semafoare montate la o distanță de aproximativ 50 de metri fiecare.

Coloana de mașini s-a format pe sensul de intrare în oraș. Potrivit martorilor oculari, dar și unor postări pe Facebook, coloana de mașini se întindea de la magazinul Ambient (zona talciocului) și până la colegiul Alexandru Domșa.


Reacțiile nu au întârziat să apară: ”Și-au bătut joc de noi cu atâtea semafoare…”, a scris un șofer pe un grup de Facebook dedicat șoferilor din Alba Iulia. ”Ne-au dat mobilitate de ne-a julit!”, a fost reacția unei alte persoane.

”Primul semafor verde iar al doilea roșu, ambele pentru viraj la stînga, oare trebuie să-îți alegi culoarea?”, a mai comentat un șofer.

Reacțiile au curs la câteva postări pe grupul Infotrafic Alba: ”Stai să vezi când da drumul la o banda numai pentru autobuze atunci să vezi ce bine se circulă”, a punctat un participant la discuție cu privire la banda dedicată special autobuzelor.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ioan Cornea

    marți, 17.09.2024 at 17:48

    România pitoreasca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate