Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Complexul de Servicii Socio-Medicale „Maria Beatrice”: Gimnastică medicală acvatică pentru bebelușii sănătoși

Publicat

YouTube video

Complexul de Servicii Socio-Medicale „Maria Beatrice” din Alba Iulia vine în întâmpinarea clienților săi cu un nou program, de această dată destinat copiilor sănătoși. Este vorba despre Hydro Bebe, un program de gimnastică medicală acvatică, realizat de hidroterapeuți, pentru copii cu vârstă cuprinsă între 6 luni și 6 ani.

Activitatea se desfășoară într-un bazin cu apă la temperatură de 34 de grade Celsius, la orele amiezii, din timpul săptămânii. Toți copiii înscriși în acest program vor fi, anterior intrării în bazin, testați  pentru exudat faringian și examen coproparazitologic, pentru a evita o eventuală îmbolnăvire. Părinții care doresc să-și înscrie micuții o pot face la numerele de telefon 0358.866.186 și 0741.288.303 sau direct la sediul Complexului de pe strada Lalelelor nr. 60 din Alba Iulia.

 

„Apa are o influență pozitivă asupra dezvoltării fizice și psihice a copiilor. Copiii care iau contact cu apa capătă sentimentul de încredere și curaj. În apă există o mare libertate de mișcare, ceea ce contribuie la o dezvoltare rapidă psihomotorie a copilului. Gimnastica în apă are o influență majoră asupra aparatului respirator și a sistemului nervos, prin înviorare sau prin calmare. Practicând gimnastica în apă, se modifică și forţa musculară, ceea ce contribuie la dezvoltarea armonioasă a întregului organism”, precizează kinetoterapeutul.


YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax