Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Comunicat – USR Cugir: „Noaptea ca hoții”, Primăria Cugir îngroapă și ascunde urmele gropii de gunoi ilegale de la Vinerea

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVbTYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


”Sesizările din ultimele zile ale cetățenilor din Vinerea și dovezile foto-video pe care le-am prezentat în presă și pe rețelele de socializare dau frisoane primarului Adrian Teban și echipei PNL. Știind că groapa de gunoi pe care a amenajat-o ilegal la Vinerea este o faptă care poate intra sub incidența legii penale, dar, mai ales, văzând nemulțumirea imensă a cugirenilor, administrația locală condusă de Adrian Teban a decis să îngroape orice urmă a dezastrului ecologic pe care l-a făcut în Vinerea.

Citește și ALEGERI LOCALE: REGULI în secțiile de votare. Masca, dată jos de două ori pentru identificare, dezinfectare la intrare și ieșire

Noaptea ca hoții, angajații primăriei și cei ai unei firme private (așteptăm să ni se spună sub ce formă a fost contractată și de către cine) au încercat să scape de orice urmă a gropii de gunoi și a deșeurilor care erau depozitate acolo ilegal. Acțiunea s-a desfășurat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și a continuat sâmbătă, totul fiind făcut în mare grabă pentru că administrația locală și primarul Adrian Teban au aflat că Garda de Mediu Alba urmează să vină în control în zonă, luni dimineața, în urma sesizărilor depuse de cetățeni și de echipa USR-PLUS.

Mai mult, pentru a opri orice curios care ar ajunge în zona dezastrului ecologic de la Vinerea, administrația PNL a tocmit câțiva paznici de ocazie care patrulează în zonă cu motociclete și mașini de teren.

Cerem public Gărzii de Mediu Alba și Agenției pentru Protecția Mediului să se sesizeze de urgență privind acest dezastru ecologic pe care administrația locală din Cugir îl face pe terenurile agricole din zona localității Vinerea.

Până când să mai înghițim această bătaie de joc? Până când să mai lăsăm această gașcă care a pus stăpânire pe Cugir să se comporte împotriva cugirenilor cu metode aproape interlope și de intimidare? E momentul să spunem STOP! Acest subiect trebuie tratat cu seriozitate de autoritățile cu atribuții în domeniul protejării mediului și vinovații trebuie să fie pedepsiți, conform legii!

„Marea îngropare în zi de sărbătoare”, acțiunea de astăzi al primarului Adrian Teban și a găștii PNL, sperăm să fie taxată de cugireni și sperăm să fie cât mai multe sesizări la Garda de Mediu (cjalba@gnm.ro ) și Agenția pentru Protecția Mediului (office@apmab.anpm.ro )”, au transmis într-un comunicat de presă reprezentanții USR Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax