Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cornel Țălnar, noul director tehnic al câinilor roșii: Dinamo este un brand, Dinamo este un nume

Publicat

Cornel Țălnar este noul director tehnic al clubului de fotbal Dinamo București. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a câinilor roșii.

Țălnar va sta pe bancă, alături de noul antrenor Gheorghe Mulțescu. 

De asemenea, într-un video postat pe pagina de socializare, Țălnar le-a vorbit suporterilor din Ștefan cel Mare, despre o posibilă investiție a unui afacerist din Spania în clubul de fotbal.

Acesta spune că Pablo Cortacero, un afacerist iberic, ar fi de fapt în spatele lui Melero Marin, cel care a purtat tratativele cu Ionuț Negoiță: „Din ce am înţeles eu domnul Cortacero este unul din oamenii foarte potenţi financiar din Spania şi dânsul îşi doreşte să vină cu orice preţ să preia Dinamo

Eu nu îl cunosc personal, eu îl cunosc prin intermediul unui prieten de-al meu care e în afaceri cu ei în Spania şi din ce mi-a spus dumnealui sunt oameni potenţi care într-adevăr îşi doresc să vină la acest club şi dacă se poate să îl urce cât se poate de sus.

Mai mult, Țălnar a precizat că Dinamo nu trebuie să se gândească momentan la retorgradare,” Dinamo este un brand, Dinamo este un nume, Dinamo trebuie să iasă obligatoriu din aceatsă situaţie şi sunt convins că acest lucru se va realiza”, a spus Cornel Țălnar, citat de digisport.ro.

Cinci trofee a câștigat Cornel Țălnar la Dinamo, ca jucător, de 3 ori titlul de campion (1982, 1983, 1984) și de 2 ori Cupa României (1982, 1984).

8 sezoane consecutive a jucat albaiulianul Cornel Țălnar la Dinamo, din 1977 până în 1985.

De asemenea, 9 echipe a pregătit Cornel Țălnar în cariera de antrenor: Inter Sibiu, Dinamo București (5), „U” Cluj (2), Ceahlăul Piatra Neamț, FC Brașov (3), Dinamo II București (2), Oman Club, Concordia Chiajna și Luceafărul Oradea, în paranteză fiind trecut numărul de mandate pe banca tehnică.

Licențiat PRO, Cornel Țălnar a avut contract cu FRF în perioada 2017-2019, fiind consilierul tehnic al selecționerului Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

sursă: Facebook, Dinamo București, digisport.ro

sursă video foto: Facebook – Dinamo București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax