Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Crima din Sâncel: Cum a fost găsit bărbatul ucis de iubitul nepoatei. Suspectul ar fi plecat din casa crimei, pe geam

Publicat

Apar noi detalii în cazul crimei din Sâncel, județul Alba. Victima, un bărbat de 53 de ani, Iustinian O., nu era cunoscut ca o persoană agresivă în comunitate. 

În schimb, suspectul, tânărul de 29 de ani se afla în comună de aproape două săptămâni susțin vecinii și rudele victimei. Până la acestă oră reprezentanții IPJ Alba nu au comunicat cum îl cheamă pe suspect. 

Din declarațiile rudelor victimei, pe suspect l-ar chema Rareș G. Acesta are un băiat de șase luni cu nepoata victimei.

Potrivit unor surse alba24.ro, acesta ar fi recidivist și ar fi avut o condamnare pentru ultraj. De asemenea, acesta ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice la momentul agresiunii, mai susțin oameni din comunitate.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ în Alba: Un bărbat ar fi fost ucis de iubitul unei nepoate a acestuia. Agresorul a fost prins de poliție

Este vorba despre o crimă care s-a petrecut în noaptea zilei de 9 aprilie 2024, dar care a fost descoperită o zi mai târziu, în dimineața zilei de 10 aprilie 2024.


Din câte se pare, un conflict ar fi izbucnit între bărbatul de 53 de ani și iubitul unei nepoate a acestuia. Potrivit vecini este vorba despre o nepoată a unui frate al bărbatului.

Acesta ar avea mai mulți copii din alte relații, dar și un copil de 6 luni cu agresorul.

Cum a fost descoperită crima din Sâncel: Ce spun părinții nepoatei

Mama fetei a făcut o serie de declarații pentru reporterii prezenți la fața locului.

Din primele informații de la fața locului, crima care s-a petrecut seara a fost descoperită a doua zi de rudele bărbatului. Cumnata acestuia a mers să îl trezească pe bărbat însă acesta nu a răspuns, deși ea îl striga la geam.


La un moment dat a venit și cumnatul său care l-a strigat. Când au văzut că nu răspunde aceștia au intrat la rândul lor pe geam, în casă. Bărbatul a fost găsit fără viață, pe masa din casă.

Patul și locuința ar fi fost pline de sânge.

În noaptea crimei, suspectul ar fi fugit pe geam și a început să o urmărească pe iubita sa, susține mama fetei. Din câte se pare fata s-a ascuns după un tractor, iar apoi a fugit către postul de poliție din Iclod. Și aceasta ar fi fost rănită la o mână, de către suspect susține mama.

Suspectul a fost prins în Iclod, în dimneața următoare crimei.

Ce spun vecinii despre victimă

Victima este descrisă de vecini ca o persoană liniștită.

”Nu era agresiv, bea, fuma, venea la mine la lucru îi dădeam 50 de lei, merea își lua un pachet de țigări și o bere, bea și se culca. Nu a avut nici un serviciu nicăieri” a spus unul dintre vecini.

”Era destul de elegant, o persoană cuminte”, a mai declarat un alt vecin care era prieten cu victima.

Din câte se pare gospodăria în care a avut loc crima, locuiau mai multe persoane din familie.

Ce a transmis IPJ Alba

La data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 06.50, polițiștii din Blaj au fost sesizați, printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba ar fi fost victima unei infracțiuni săvârșite cu violență.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că bărbatul era decedat în locuința sa, pe cadavru fiind identificate urme de violență.


Din primele cercetări, a rezultat că, în seara zilei de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost agresat de un tânăr de 29 de ani, din localitatea Fărău, județul Alba.

În urma activităților desfășurate, cu operativitate, de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea faptelor cu violență a fost identificată pe raza localității Iclod, județul Alba, fiind condus la sediul poliției.

Întrucât există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax